hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Diyarbakır'da polise uzun namlulu silahlarla ateş açıldı

    Diyarbakırda polise uzun namlulu silahlarla ateş açıldı
    expand

    Diyarbakır'da PKK'nın kuruluş yılı nedeniyle yapılan gösterilere müdahale eden polis ekiplerine uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Polisin de havaya uyarı ateşi açtığı sırada bir kişi nereden geldiği belli olmayan kurşunla yaralandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Diyarbakır'da PKK'nın kuruluş yıldönümü nedeniyle merkez Sur İlçesi Melik Ahmet Semti'nde akşam saatlerinde bir grup yol kapatıp gösteri yaptı.

    Polis, gruba gazla müdahale ederek dağıttı. Bu sırada bir süre olaylar yaşandı. Grup, İskenderpaşa Mahallesi'ndeki ara sokaklara yeniden toplanmak için kaçtı. Polislerde grubu takip etti. Ara sokaklarda toplanan gruplar polise molotof ve havai fişek attı.

    Polis ekipleri de gruba gaz bombası atarak dağıtmak istedi. Bu sırada polis ekiplerine uzun namlulu silahlarla ateş edildi. Polisler de havaya uyarı ateşi açtı.

    Bu sırada B.A., adındaki bir kişi nereden geldiği belli olmayan kurşunla karnından ve bacağından yaralandı. Çevrede bulunanlar tarafından yaralı B.A., Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tunceli'de

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yalova'daki ağaç katliamı Muharrem İnce'yi de isyan ettirdi

    Zehirli ayakkabıların fotoğrafları yayınlandı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow