hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Döverek öldürdüğü oğlunu çöplüğe gömdü!

    Döverek öldürdüğü oğlunu çöplüğe gömdü
    expand

    İstanbul'da Bağcılar’da oturan ve hurdacılık yapan O.K.'nün (37), 3 yaşındaki oğlu İ.K.’yi döverek öldürdükten sonra alüminyum folyoya sararak çantaya koyup 2 gün balkonda beklettiği; ardından da taşındıkları Bursa'da hafriyat döküm alanına gömdüğü iddia edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    O.K., evden kaçan eşinin ihbarı üzerine Yalova’da yakalandı. Polis, O.K.'nın suçunu itiraf etmesi üzerine hafriyat alanında cesedi aramaya başladı.

    Olay, iddiaya göre 11 Ekim’de İstanbul Bağcılar’da meydana geldi. Hurdacılık yapan evli 5 çocuk babası Oğuz Köklü, oğlu İ.K.’yı evde döverek öldürdü.

    O.K., çocuğun cesedini önce alüminyum folyoya sardı, ardından da bir çantaya koyarak evinin balkonunda bekletti.

    İki gün sonra eşyalarını satan aile, İstanbul’dan kiraladıkları otomobille, Bursa Orhangazi’deki önceden tanıştıkları Romanların yaşadığı mahalleye geldi.

    Poşete koyup hafriyat alanına gömdü

    Orhangazi’de eşi ve çocuğunun cesediyle birlikte ilçede artık kullanılmayan hafriyat döküm sahasına gelerek keşif yapan O.K., kendilerini gören bir demir toplayıcısına da, 'hurdacı olduğunu ve demir var mı' diye bakmaya geldiğini söyledi.

    Bu sırada oğlunun cesedinin olduğu çantayı döküm sahası dışında sakladığı iddia edilen baba, bir süre sonra geri gelip, folyoya sarılı cesedi çantadan çıkartıp çevreden bulduğu bir poşete koyarak döküm sahasında gömdü.

    Kaçan eşi ihbar etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olay sonrasında O.K.’nın eşi F.K. yanından kaçtı. Polise sığınan kadın cinayeti ihbar etti.

    O.K.’yı bulmak için soruşturma başlatan Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, telefonla aradıkları O.K.’ya polis olduklarını söylemeden, eşinin yanlarında olduğunu ve kendisine teslim etmek istediklerini bildirdi.

    Bunun üzerine O.K. Yalova’da yakalandı. Polis ve eşiyle birlikte Orhangazi’deki eski hafriyat döküm sahasına gelen O.K., oğlunu nasıl öldürdüğünü ve nereye gömdüğünü anlattı.

    Profesörün otistik çocuklarına eziyet eden öğretmenlere dava

    Ceset aranıyor

    Cinayet Büro ekipleri, O.K. ve eşinin itirafından sonra eski hafriyat döküm sahasında arama başlattı.

    Polise arama çalışmalarında Orhangazi Belediyesi’nin çalışanları da yardım etti. Ekipler, Pazar gününden beri sürdükleri arama çalışmalarında, babası tarafından öldürüldüğü iddia edilen 3 yaşındaki çocuğun cesedine ulaşamadı. Döküm sahasında yağmurlar nedeniyle toprağın kaymış olması ve hafriyat atıklarının doldurulduğu çuvalların yanması sebebiyle arama çalışmaları güçlükle ilerliyor.

    Serbest bırakıldı

    Olayla ilgili soruşturma sürerken, zanlı sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldı.

    Bonzai kullanan genç ilkokulun önünde fenalaştı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow