hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ehliyetsiz sürücü öldürdü!

    Ehliyetsiz sürücü öldürdü
    expand

    Şırnak'ın Balveren Beldesi'nde 16 yaşındaki ehliyetsiz C.Z., kullandığı hafif ticari araçla yolda beklelen öğretmen 26 yaşındaki Mevlan Fidan'a çarparak ölümüne neden oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şırnak Ömer Keçecigil İlköğretim Okulu'nda bilgisayar öğretmeni olarak görev yapan Mevlan Fidan, bugün saat 09.00'da okula gitmek için Balveren Beldesi'nde durakta dolmuş beklemeye başladı.

    Bu sırada C.Z., kullandığı hafif ticari aracın kontrolünü kaybederek durakta bekleyen Mevlan Fidan'a çarptı. Ağır yaralanan Fidan, çevredekiler tarafından kaldırıldığı Şırnak Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

    Jandarma kazanın ardından 16 yaşında olduğu belirtilen ehliyetsiz sürücü C.Z.,'yi gözaltına alarak hakkında soruşturma başlattı.

    Bu bölgede daha önce de kazalarının meydana geldiğini belirten mahalle sakinleri, yetkililere defalarca yaptıkları başvuruya rağmen kazaların önlenmesi için herhangi bir önlem alınmamasına tepki gösterdi.

    Samsung Galaxy Note 4'ün fiyatı belli oldu

    Kazanın meydana geldiği yolda sürücülerin çok süratli araç kullandığını belirten mahalleli, aynı güzergahta bir çok insanın kaza sonucu yaşamını yitirdiğini ve yolda önlem alınması için yetkililerle defalarca görüşmelerine rağmen herhangi bir önlem alınmadığını söyledi.

    Hacker'ların son kurbanı Selena Gomez...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow