hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ekmek kuyruğunda silahlı kavga: 2 ölü, 9 yaralı

    Ekmek kuyruğunda silahlı kavga: 2 ölü, 9 yaralı
    expand

    Mersin'de bir fırında ekmek almak için kuyruğa girenler ile fırın işletmecileri arasında çıkan tartışma, av tüfeğinin de kullanıldığı kavgaya dönüştü. Olayda 2 kişi öldü, 9 kişi de yaralandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mersin'de ekmek sırasında meydana gelen tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında öfkeli fırıncının oğlu pompalı tüfekle rastgele ateş etti.

    Olayda tatilden dönen 2 kişi hayatını kaybederken 9 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

    Erdemli ilçesi Kızkalesi'nden minibüsle tatilden dönen Gaziantepli bir grup, merkez Akdeniz ilçesi Çay Mahallesi D-400 karayolu üzerinde durdu.

    Gruptakiler ekmek almak için minibüsten inerek yakındaki fırına gitti. Fırındaki yoğunluk nedeniyle beklemek istemeyen gruptakiler, çıkan ekmeğin kendilerine verilmesini istedi. Fırıncının oğlunun olumsuz cevap verip diğer müşterilerinin sırada beklediğini söylemesi üzerine tartışma çıktı.

    Tartışma kavgaya dönüşünce gruptakiler ellerine aldıkları tahta parçaları ile fırıncıya saldırdı.
    Bunun üzerine öfkelenen fırıncının oğlu Hamit G. iş yerinde bulunan pompalı tüfekle gruptakilerin üzerine rastgele ateş etti. Olay sonrası gruptakilerden Mahmut Öner, Hasan Öner, İbrahim Öner, Cebrail Öner, Mehmet Öner ile kavgayı ayırmak isteyen Nurettin Türkoğlu ile fırıncının kızı Mihriban G. pompalı tüfekle; şüpheli Hamit G. ile kardeşleri Kaya G., Vedat G. ile fırın ustası Mehmet Emin Karataş darp sonucu yaralandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yaralananlar ambulans ve polis araçları ile Mersin'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

    Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mahmut Öner ile Hasan Öner yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavileri sürerken ölenlerin hastaneye gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow