hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elektrik kesintisi gerginliği!

    Elektrik kesintisi gerginliği
    expand

    Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nde, sık yaşanan kesintileri ve borçlarını ödememeleri halinde elektriklerinin kesileceği yönünde tebligat gönderilen çok sayıda kişi, Şanlıurfa-Akçakale karayolunu ulaşıma kapattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İlçedeki trafo binasına saldırma girişimi engellenen ve yaklaşık 1 saat boyunca yolu ulaşıma kapatan kalabalık, dağılmaları yönündeki uyarıda bulunan güvenlik güçlerine taşlarla saldırdı.

    Saldırıya bölgede zırhlı araçlarla önlem alan polisler de gaz bombalarıyla karşılık verdi. Ortalığın savaş alanına döndüğü ve kent merkezinden takviye polis ekiplerinin gönderildiği ilçede gerginlik sürüyor.

    Konya'da ürküten manzara!

    Gerginlik sona erdi

    Akçakale'de, sık yaşanan elektrik kesintilerini protesto etmek için toplanan bir grup, Şanlıurfa-Akçakale karayolunu taşlarla ve barikat kurarak kapattı.

    Uyarılara rağmen yolu trafiğe açmayan gruba, polisler biber gazı ve gaz bombalarıyla müdahale etti. Müdahalenin ardından dağılan ve İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Çetin ile AK Parti İlçe başkanı İbrahim Yıldık'ın konuştuğu grup, daha sonra trafo merkezinin camlarını taşlarla kırdı.

    Sosyal medyada 'Ekmeleddin diyen horoz' çılgınlığı!

    Gruptakiler ara sokaklara dağılırken, gerginliğin sona erdiği ilçede polisler önlemlerini sürdürüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow