hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erdal Beşikçioğlu (Behzat Ç.) uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı karmaşası

    Erdal Beşikçioğlu (Behzat Ç.) uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı karmaşası
    expand

    Canlandırdığı dizi karakteri Behzat Ç. ile ünlenen sanatçı Erdal Beşikçioğlu'nun, uyuşturucu operasyonu kapsamında İzmir'de gözaltına alındığı iddia edildi. Gözaltına alınan diğer ünlü isimlerin ise Kaçak dizisinde oynayan Ayhan Berk Hakman, Kaan Urgancıoğlu, Fatih Katırcı, Umut Karadağ, Ferhat Aktaş, Eray Başçoban ve Selim Ünlü olduğu ileri sürüldü. Erdal Beşikçioğlu'ndan yanıt geldi, "AVM'de alışveriş yapıyorum." Bu açıklamanın ardından bazı internet sitelerine konuşan Erdal Beşikçioğlu, ifadesine başvurulduğunu açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sosyal medyada bir anda yayılan "Erdal Beşikçioğlu (Behzat Ç.) uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alındı iddiası kısa sürede yalanlandı. Erdal Beşikçioğlu'nun yanısıra Ayhan Berk Hakman, Kaan Urgancıoğlu, Fatih Katırcı, Umut Karadağ, Ferhat Aktaş, Eray Başçoban ve Selim Ünlü gibi isimlerin de gözaltına alındığı ileri sürüldü.

    Bu haberden kısa bir süre sonra, oyuncu Sezin Akbaşoğulları, twitter hesabında, "Erdal Beşikçioğlu'nun gözaltı haberleri doğru değil, çekimlerimiz devam ediyor. Bilginize." yazarak durumu düzeltti ve aşağıdaki fotoğrafı paylaştı. Erdal Beşikçioğlu da, "Ben 20 gündür İstanbul’dayım. Şu anda da bir AVM’de alışveriş yapıyorum" dedi. Bu açıklamadan kısa bir süre sonra Erdal Beşikçioğlu, ifadesine başvurulduğunu doğruladı.

    Erdal Beşikçioğlu (Behzat Ç.) uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı karmaşası

    ANADOLU AJANSI: GÖZALTINA ALINDI
    Başkent'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ve aralarında bazı oyuncuların da olduğu 6 kişiden 2'si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

    Ankara ve İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Ankara merkezli operasyonda 14 kişi gözaltına alındı.

    Emniyette ifadelerine başvurulan oyuncular Erdal B, Ayhan Berk H. ve Kaan Y'nin de aralarında bulunduğu bazı şüpheliler serbest bırakıldı. Gözaltına alınan şüphelilerden 6'sı tutuklama talebiyle adliyeye sevk edildi.

    Ankara Nöbetçi 23. Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki sorgulamada 4 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, "Uyuşturucu temin edip aktarmak"la suçlanan oyuncu Umut K. adli kontrol şartı ve yurt dışı yasağı konularak serbest bırakıldı. Diğer zanlılar Ferhat A. ve Eray B. ise "Uyuşturucu ticareti ve temini" suçlamasıyla tutuklandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SOSYAL MEDYA FENOMENİ UYUŞTURUCU KRALİÇESİ

    NE İDDİA EDİLMİŞTİ?
    Ankara ve İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu satıcılarına yönelik Ankara merkezli bir operasyon düzenledi. Aralarında “Behzat Ç.” dizisinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu’nun olduğu 10’un üzerinde kişi “uyuşturucu madde kullanmak” veya “uyuşturucu madde satmak” suçundan gözaltına alındı. Beşikçioğlu ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Gözaltına alınan şüphelilerden altısı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık Suçlarla Mücadele Bürosu’nda görevli savcı Abdulvahap Yaren tarafından yapılan sorgusunun ardından tutuklama talebiyle sevk edildi.

    T24'ten Arzu Yıldız'ın haberine göre; Gözaltına alınan şüphelilerden altısı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık Suçlarla Mücadele Bürosu'nda görevli savcı Abdulvahap Yaren tarafından yapılan sorgusunun ardından tutuklama talebiyle sevk edildi.

    Serbest bırakılan isimler arasında Erdal Beşikçioğlu, Ayhan Berk Hakman, "Kaçak" dizisi oyuncularından Kağan Urgancıoğlu ve Fatih Katırcı yer aldı. Beşikçioğlu, ifadesinde "esrar maddesi kullandığını ancak satış yapmadığını" anlattı.

    "Uyuşturucu ticareti" yapmak suçlamasıyla tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilenler arasında ise Ferhat Aktaş, Eray Başçoban, Selim Ünlü ve "Tatar Ramazan" dizisinde “Abdurahman Çavuş” rolünü oynayan Umut Karadağ, set ekibinden Salih Tolga Tosun, Görkem Türkeş çıkarıldıkları Ankara Nöbetçi 23. Sulh Ceza Mahkemesi'nde sorgulandı.

    Alınan bilgiye göre, sanatçılar "uyuşturucu partisi düzenlemek", "uyuşturucu temin etmek", “uyuşturucu madde kullanmak” ile suçlanırken, set ekibinden gözaltına alınan isimler de “uyuşturucu alımına aracılık etmek”, “uyuşturucu tacirleri ile bağlantıyı kurmak” ile suçlandılar.

    "Uyuşturucu temin edip aktarmak"la suçlanan sanatçı Umut Karadağ, savunmasında "Kimseye uyuşturucu temin etmediğini, kendisinin ikinci evliliğinden sonra ara ara psikolojik bunalımlardan dolayı hint keneviri (esrar) kullandığını" anlattı. Karadağ mahkemedeki sorgusunun ardından adli kontrol şartı ve yurt dışı yasağı konularak serbest bırakılırken "uyuşturucu tacirliği" ile suçlanan Ferhat Aktaş ve Eray Başçoban tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ÜNLÜ YILDIZ UYUŞTURUCU ALIŞVERİŞİNDE KAMERALARA YAKALANDI

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Erdal Beşikçioğlu (Behzat Ç.) kimdir?
    5 Ocak 1970 yılında, Ünyeli bir baba ve Ankaralı bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı. İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun oldu. 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na girdi. Konservatuar eğitimi sırasında "William Guskill" ile yaratıcı drama üzerine atölye çalışmalarına katıldı. 1993 yılında mezun oldu ve aynı yıl Devlet Tiyatroları'nda oyuncu olarak göreve başladı. 1995-96 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda müdür vekili olarak görev aldı.

    Halen Ankara Devlet Tiyatrosu'ndaki görevine devam etmektedir.

    Elvin Beşikçioğlu ile evlidir. Bir kızı ve bir oğlu vardır. Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın yeğenidir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ayhan Berk Hakman kimdir?
    14 Ağustos 1981 Ankara doğumlu Türk oyuncu.

    Kökleri Saraybosna'ya dayanan bir ailenin ikinci çocuğu olarak Ankara'da dünyaya gelmiştir. Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümüne bir süre devam etmiştir. Bu dönemde, okulun tiyatro kulübünün yanı sıra, yine Antalya'daki Tiyatro Atölyesi'ne girmiştir. Oyunculuk yapmaya karar vererek İstanbul'a yerleşmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Kırık Kanatlar, Seher Vakti, Felek Ne Demek?, Hatırla Sevgili, Es-Es, Mazi Kalbimde Yaradır ve Suskunlar dizilerinde oynamıştır. Son Olarak 11 ödüllü Tepenin Ardı filminde başrol oynamıştır.

    Babası, Erkin Koray'ın Yeraltı Dörtlüsü grubu elemanlarından Ataman Hakman'dır. Kendisi de bas, klavye, piyano, gitar, bateri ve trompet çalmaktadır. Şu anda Atv'de yayınlanan Kaçak adlı dizide Ertan Demir karakteriyle rol almaktadır.

    Ünlülerin çocukluk fotoğrafları

    Kaan Urgancıoğlu kimdir?
    Urgancıoğlu, 8 Mayıs 1981'de İzmir'de doğdu. Ortaokulu Özel Türk Koleji'nde, liseyi ise Amerikan Koleji'nde bitirdi. Karaoğlan ve Kampüsistan dizilerinde başrol oynadı.

    Umut Karadağ kimdir?
    Umut Karadağ (d. 1971, Ankara), Türk tiyatro ve dizi ve sinema oyuncusudur. Ankara Deneme Sahnesi adlı amatör tiyatro topluluğunda ve Ankara Devlet Tiyatrosu'nda tiyatro oyunculuğu yapıyor.

    Tiyatrocu olmaya ilkokuldayken karar verdi. Ailesi de tiyatrocudur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow