hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erdoğan’a Almanya'dan ilginç destek

    Erdoğan’a Almanyadan ilginç destek
    expand

    Almanya'daki Türklere ait bir eğlence kulübü ilginç bir kampanyaya imza attı. Hazırladıkları afişlerle Cumhurbaşkanlığı oyunu Erdoğan'dan yana kullananlara kulübe ücretsiz giriş hakkı veriyor. Hem de bir yıllık.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türk gurbetçilerin en çok yaşadığı ülkelerin başında gelen Almanya’daki bir eğlence mekanı cumhurbaşkanlığı seçimleri için şaşırtan bir kampanya başlattı. Bochum’daki Clup Taksim, hazırladığı ve sitesinde de yayınladığı afişlerle Erdoğan’a oy verenleri eğer mühürlü oyun fotoğrafıyla gelirlerse tam bir yıl kulübe ücretsiz girebilmeyi vaadetti. Türklere ait olan eğlence mekanı, afişine fotoğrafını koyduğu Erdoğan’a hitaben “Avrupa’nın en büyük Türk eğlence merkezi Clup Taksim sizinle gurur duyuyor” yazısı dikkat çekiyor.

    Ak Parti logosunun da kullanıldığı afişin en altındaki notta “Oyunu ver, resmini çek, bize gel, bir yıllık ücretsiz giriş kartını al.” yazısı görülüyor. Ak Parti'nin muhafazakar yapısıyla bir hayli zıt bir görüntü çizen kulübün bu kampanyasına ilginin nasıl olacağıysa merak konusu.

    AK PARTİ'DEN İÇKİLİ SEÇİM AFİŞLERİ

    UNUTULMAZ SEÇİM SLOGANLARI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow