hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erdoğan'dan Gülen'e: Oradan alüfteleri takip ediyor

    Erdoğandan Gülene: Oradan alüfteleri takip ediyor
    expand

    Manisa'dan halka seslenen Başbakan'ın hedefinde Fethullah Gülen vardı. "İnzivaya çekilmiş ama oradan alüfteleri takip ediyor. Aşuftenin benzeri. Ya sen hoca mısın, yoksa istihbarat örgütünün başı mısın, nesin ya?" diye konuştu. "Aldığınız zekat paralarını nereye harcadınız?" sorusunu sordu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İşte Erdoğan'ın Manisa mitingindeki konuşmasından satır başları:

    - Ölümlerin durması birilerini rahatsız etti. Şehit cenazeleri geldiği zaman bakarsınız MHP sokaklara dökülür. Aynı şekilde BDP'de bunun tersini yapar. Onların da malum içlerinden biri öldüğü zaman onlar da istismar ediyor. Birisi siyasi Kürtçülük, birisi siyasi Türkçülük yapıyor.


    'Bu devleti sokakta bulmadık'

    - Aldığınız o zekat paralarını nerelere harcadınız? Aldığınız kurbanları nereye harcadınız? Dedim ya inlerine gireceğiz inlerine. Biz bu devleti sokakta bulmadık. Milli güvenliğimizi tehdit eden bu unsurlara karşı gerekli tedbirleri aldık, gerekli hesabı da soracağız.

    - Bunlarda yalan var, takiyye var. Kuş uçurtmayacağız kuş. Bunlara dikkat edeceğiz. Her gün Kılıçdaroğlu'nun Bahçeli'nin konuşmalarına bakın, tıpa tıp aynı konuşmalar.

    'Neo Ergenekonla da mücadele edeceğiz'

    - Ergenekokon ile mücadele ettik. Pensilvanya'daki Neo Ergenekon'la da mücadele edeceğiz. Neymiş? Pensilvanya'da inzivaya çekilmiş. İnzivaya çekileceksen gel ülkende inzivaya çekil.

    "Oradan alüfteleri takip ediyor"

    - İnzivaya çekilmiş ama oradan alüfteleri takip ediyor. Duydunuz değil mi? Aşuftenin benzeri. Siyasilerden birine alüfteyi musallat etmişler de o da haber göndermiş. Ya sen hoca mısın, yoksa istihbarat örgütünün başı mısın, nesin ya? İnzivaya çekilmiş ama senaryo talimatları veriyor. Uluslararası gazetelere ülkesini karalayan yazılar yazıyor.

    "Herkes konuştu, konuştu, o sustu"

    - En mahrem devlet sırlarını kaydediyor. Bu casusluktur, yapamazsın böyle bir şey. Cumhurbaşkanının telefonunu, başbakanı dinleyemezsin. Mahkemelerin böyle bir karar almaya yetkisi yok. Bunları yaptılar, montaj yaptılar, dublaj yaptılar. Ne diyorlar herkes konuştu konuştu o sustu. Bu nasıl bir susmak.

    Beş ay önce konuşmuş, densizlik dediği bedduayı daha beteriyle kendisi yapıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başbakan Erdoğan'ı kızdıran hareket

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow