hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eşini döverek öldüren zanlıdan kan donduran ifade!

    Eşini döverek öldüren zanlıdan kan donduran ifade
    expand

    İstanbul Bağcılar'da eşini döverek öldürdükten sonra polis tarafından yakalanan C.E. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Şüphelinin ifadesinde eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşadığını belirterek, "Ben sopayla dövmedim. Her zaman nasıl dövüyorsam öyle dövdüm. Fenalaşınca onu hastaneye götürdüm. Ancak kurtulamadı" dediği belirtildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bağcılar, Göztepe Mahallesi'nde önceki gün meydana gelen olayda 37 yaşındaki Remziye Eripek evinde tartıştığı eşi tarafından sopayla dövülerek öldürülmüştü.

    Polis olaydan sonra yaptığı soruşturmada Remziye Eripek'i dövdükten sonra hastaneye götüren eşi C.E.'yi gözaltına almıştı.

    Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye çıkarılan C.E. tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

    Asayiş şube müdürlüğünde ifade veren C.E.'nin bir süredir işsiz olduğunu, eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşadığını söylediği belirtildi.

    Olay günü evde yine tartıştıklarını söyleyen C.E. eşini sopayla dövmediğini iddia ederek, "Onu sopayla dövmedim. Her zaman nasıl dövüyorsam öyle dövdüm. Yere düşüp fenalaştı. Onu hemen alıp hastaneye götürdüm. Ancak kurtulamadı. Çok üzgünüm" dediği belirtildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow