hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eşini ve 4 çocuğunu öldürüp intihar etti

    Eşini ve 4 çocuğunu öldürüp intihar etti
    expand

    Kayseri'de bir baba, evde eşi ve 4 çocuğunu öldürdükten sonra, oğlu Kemal'i de yanına alarak oturdukları apartmanın 14'üncü katından atlayarak intihar etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Alınan bilgiye göre, Nuri Duran (36) Şirintepe Mahallesi'ndeki evlerinde eşi Özlem (30), çocukları Rüya (9), Yiğit (6) ve Mert'i (3) kesici ve delici aletle öldürdükten sonra diğer oğlu Kemal'i (7) okuldan almaya gitti.

    Baba Duran, eve getirdiği oğlu Kemal'i de yanına alarak oturdukları binanın 11. katından aşağı atladı.

    Baba ve oğlu olay yerinde hayatını kaybetti.

    İşsiz olduğu belirtilen Nuri Duran'ın kısa bir süre önce mahalle muhtarlığına yardım almak için başvuruda bulunduğu öğrenildi.

    Pınarbaşı ilçesi Gazi köyü nüfusuna kayıtlı Nuri Duran'ın maddi sıkıntıları nedeniyle Aralık ayında Melikgazi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından yardım aldığı öğrenildi.

    Olay yerinden kaldırıldı

    Şirintepe Mahallesi'ndeki bir apartman katında meydana gelen olayın ardından polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

    İtfaiye ve ambulansların da hazır bekletildiği olay yerine gelen Duran ailesinin yakınları feryat ederek, sinir krizi geçirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Savcının yaptığı incelemenin ardından ilk olarak 7 yaşındaki oğlu Kemal'i yanına alarak evlerinin bulunduğu apartmanın 11'inci kattan atlayan ve olay yerinde hayatını kaybeden baba Nuri Duran ile çocuğun cesetleri tabutlara konularak kaldırıldı.

    Apartmanın ikinci katındaki dairedeki anne ve 3 çocuğun cesetleri de yapılan incelemenin ardından cenaze araçlarına konularak Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

    Kayseri Emniyet Müdürü'nden açıklama

    Kayseri Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, 6 kişilik ailenin ölümüyle sonuçlanan cinnet vakası için, "Konu tahkik ediliyor. Konuyla alakalı bir not yok. Ailevi sorunlar olduğuna dair ham bilgiler var" dedi.

    Aydın, Melikgazi ilçesi Şirintepe Mahallesi'ndeki olay yerinde, gazetecilere konuyla ilgili açıklama yaptı. Nuri Duran'ın eşi ve 3 çocuğunu öldürdükten sonra oturdukları apartmanın 11'inci katından yanına aldığı bir çocuğuyla atlayarak intihar ettiğini söyledi.

    Aydın, "Üzüntü verici bir durum. Savcı olay yerinde inceleme yapıyor. Konu tahkik ediliyor. Konuyla alakalı bir not yok. Ailevi sorunlar olduğuna dair ham bilgiler var. Ölen toplam 6 kişi. Psikolojik sorunları olduğuna dair bilgiler geliyor ancak bunlar net değil. 3 erkek 1 kız çocuğu. Öldürülenler sert ve kesici cisimle öldürülmüş" şeklinde konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow