hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eski Turizm Bakanı'na askerlik çağrısı

    Eski Turizm Bakanına askerlik çağrısı
    expand

    Eski Turizm Bakanı Bahattin Yücel asker kaçağı olduğu gerekçesiyle askerlik şubesine çağrıldı. İki kez milletvekili seçildiğini ve bunun için de askerliğini yapmış olması gerektiğini belirten Yücel "Bu ülkede kimse sistem çalışıyor demesin" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eski Turizm Bakanı Bahattin Yücel asker kaçağı olduğu gerekçesiyle yaşadığı kargaşayı anlattı. Bodrum'da bir otelde kalan Yücel, sabah saatlerinde "bakaya" olduğu gerekçesiyle kapısına gelen iki polis memurunun 15 gün içinde askere gitme çağrısını tebliğ ettiğini söyledi.

    Yaşadığı kargaşayı Cnnturk.com'a anlatan Yücel, "Milletvekili olduğumda terhis belgemin aslını Meclis'e verdim, hala da orada özlük belgelerim arasındadır" dedi. Yücel MERNİS sisteminde bu tip hatalara yer olmaması gerektiğini vurguladı. 

    iki kez milletvekili seçildiğini ve bunun için de askerliğini yapmış olması gerektiğini belirten Yücel "Bu ülkede kimse sistem çalışıyor demesin" dedi. 

    "Şaka gibi"

    İki dönem milletvekili olan, eski Turizm Bakanı Bahattin Yücel, "asker kaçağı" olduğu gerekçesiyle kaldığı otelde yaşadığı karışıklığı Twitter'da şu sözlerle dile getirdi:

    "Haftaya 06:00 da Otel'deki odama Asker kacağı oldugumu bildirmeye gelen 2 Polis Mem.ile başladım.Terhisimden 35 Yil sonra şaka gibi geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Oysa K. Maltepe'deki http://2.Zh.Tug.Yed.Sb olarak 1979 da bitirdim.Sıkıyonetim'de yargilanirken er sayildigimiz icin 1,5 Yil alacakliyim.

    Ustelik ayni yerde tutukluluktan sonra Yed.Sb.'lık yaptım.MV secilmek icin As.Yapma sarti aranir.2 kez secildim.Fark etmemisler.

    Adres kaydi yapildi.Oysa Mernis'te var.Ne asker farkinda ne de polis.Nazim'in ruhu şad olsun.:)Bu ülkede kimse sistem calisiyor demesin."

    Eski Turizm Bakanına askerlik çağrısı

    Saklıkent'te sel faciası!

    Sonu tahmin edilemeyen 22 tarihi hata!

    Erdoğan, "MGK tipi başkanlık" yapmayı planlıyor

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow