hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Torununun ölümüne neden olan dede tutuksuz yargılanacak

    Torununun ölümüne neden olan dede tutuksuz yargılanacak
    expand

    İzmir'in Bornova İlçesi'nde eşiyle tartışan bir kişinin fırlattığı terlikle torununun ölümüne neden olduğu iddia edildi. Bir aylık torununun ölümüne neden olduğu iddia edilen dede gözaltına alındı.Bugün, dede S.E. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bornova'nın, Mevlana mahallesinde 40 yaşındaki Seyfettin E, eşi Serpil ve kızı Burcu E' ye sinirlenip eşine doğru terlik fırlattı. Terlik, kızının kucağındaki 1 aylık torunu Buse Naz Öğüt'ün başına isabet etti. Ağır yaralanan ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Buse bebek, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan bebeğin cesedine otopsi yapıldı. Buse Naz Öğüt'ün geçirdiği beyin travması sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Otopsi raporunun ardından Bornova'daki eve giden polis ekipleri, torununun ölümüne yol açtığı iddiasıyla Seyfettin E.'yi gözaltına aldı. Bebeğin annesi Burcu E.'nin, birlikte yaşadığı Nurettin Ö.'nün cezaevinde olması nedeniyle 3 aydır baba evinde kaldığı öğrenildi.

    Dedenin, polis merkezinde verdiği ifadede terliği birine isabet ettirmek için atmadığını söyleyen S.E., sevk edildiği adliyede hakim tarafından, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

    Suriye'de aşı olan 20 çocuk öldü

    Bir ölüm haberi de Buca'dan...

    İzmir'in Buca İlçesi'nde, özel güvenlik görevlisi Ümran Bilir ile evli olan tekstil işçisi anne Münibe Bilir, işten eve döndü. Ancak okuldan dönen oğlunun evde olmadığını farkedince aramaya başlayan Münibe Bilir, gardrop içerisine baktığında İ.'yı, ipe asılı durumda buldu. Hemen ipi kesen annenin feryatlarına koşan apartman sakinleri, İ. Bilir'i araçlarıyla Özel Buca Tıp Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak acil servisteki kontrollerde hayatını kaybettiği belirlenen İ. Bilir, çabalara rağmen de yaşama döndürülemedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Anne baba işteydi

    Olay sonrasında evde inceleme yapan polis, özel güvenlik görevlisi olan baba Ümran Bilir ile annenin işte olduğu saatte, eve gelen İ. Bilir'in, kalın bir iple gardrop içindeki demire kendisini astığı belirlendi. İ.Bilir'in cesedi, Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Salihli'ye götürüldü. Çocuklarının, herhangi bir sorunu olmadığını belirten anne ve baba sinir krizi geçirdi. İntiharıyla yakınlarını şoke eden İ. Bilir'in, neden yaşamına son verdiğiyle ilgili de araştırma başlatıldı. İsmail Şekip Uyal İlkokulunu bitirip, Mevlüt Özer Aysun Özer Ortaokula yeni başlayan İ. Bilir'in, okulunu mu sevmediği, yoksa birisiyle mi tartıştığı ihtimalleri de polisce değerlendirilmeye alındı. Bunun yanısıra izlediği bir filmden ya da oyundan etkilenip etkilenmediği üzerinde de durulduğu öğrenildi.

    Beşiktaş'ta şüpheli ölüm

    9 yaşındaki çocuk kuduzdan öldü

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow