hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hurda toplarken üzerine hafriyat döktüler!

    Hurda toplarken üzerine hafriyat döktüler
    expand

    Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, geçen pazartesi günü hafriyat döküm alanın altında hurda toplarken kamyondan dökülen hafriyatın altında kalan 64 yaşındaki Abdullah Kılıç'ın kaldırıldığı hastanede ayağı bileğinden kesildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kılıç'ın hafriyatın altında kaldıktan sonra cep telefonu olmadığı için bir saat sesini duyurmak amacıyla bağırdığı, bu sırada kendisini gören bir kişinin haber vermesi üzerine kurtarıldığı ortaya çıktı.

    Geçen pazartesi günü, Orhangazi- Fındıklı yolu üzerinde bulunan Kale bölgesinde hafriyat döküm alanının altında hurda toplayan Abdullah Kılıç, yaklaşık 50 metre yukarıdan kamyonların döktüğü hafriyatın altında kalıp yaralandı.

    Yapılan bir ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polisler, Kılıç'ın kurtarılması için kurtarma ekiplerinden de destek istedi. Belirtilen adrese gelen Orhangazi Belediyesi itfaiye ekiplerince çıkarılıp sedyeye sabitlenen Abdullah Kılıç, yaklaşık 200 metrelik yürüyüşün ardından bir saatlik uğraş sonucu ambulansa çıkarıldı.

    Kılız, kaldırıldığı Orhangazi Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdalenin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Burada parçalanan ve sinirleri kopan ayağının bileğinden kesildiği açıklandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu arada, Abdullah Kılıç'ın kaya parçaları altındayken cep telefonu olmadığı için sesini duyurmak amacıyla bir saate yakın bağırdığı, bu sırada kendisini fark eden bir kişinin haber vermesi üzerine kurtarıldığı ortaya çıktı.
    Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor..

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow