hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İdris Naim Şahin'den 17-25 Aralık değerlendirmesi

    İdris Naim Şahinden 17-25 Aralık değerlendirmesi
    expand

    Milad Partisi Genel Başkanı ve eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Türkiye Barolar Birliği'ndeki Güvenlik Stratejileri Araştırma Merkezinin "17/25 Sempozyumu"na katıldı. İdris Naim Şahin, "17-25 Aralık, milletimize düze çıkma adına oluşan önemli fırsattır" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İdris Naim Şahin, Türkiye Barolar Birliği'nde Güvenlik Stratejileri Araştırma Merkezi'nin düzenlediği "17/25 Sempozyumu"na katıldı. Burada konuşan Şahin, şunları söyledi:

    "17-25 Aralık operasyonlarında mesele sadece rüşvet ve yolsuzluk değildir. 17-25 Aralık, milletimize düze çıkma adına oluşan önemli fırsattır. 17-25 Aralık olmasaydı belki de işlenen hukuksuzlukların gerçek nedeni anlaşılamayacaktı. 17-25 Aralık operasyonları olmasaydı bile son 1 yıldır millet olarak tanık ettiğimiz hukuksuzluklar yine de yaşanacaktı. Hükümetin son dönemdeki icraatlarını yadırgamıyorum. Hükümet, artık bu şekilde davranmak zorundadır. Bu kadar rüşvet ve yolsuzluğa bulaşanların hukuku askıya almaktan ve rejimi diktatörlüğe dönüştürmekten başka yolu kalmamıştır. Bu sebeple kapıyı kırıp girmek zorundadırlar. Bu sebeple yandaş hakimleri, savcılar, polisleri atamak zorundadırlar. Bu yüzden kardeşlik deyip kutuplaştırmak zorundadırlar. Bu yüzden anti demokratik kanunlar çıkarmak zorundadırlar. Bu yüzden ülkeyi muhaberat devleti haline getirmek zorundadırlar. Bu yüzden, yüksek duvarları olan, halktan uzak saraylar inşa etmek zorundandırlar."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ABD'den Türkiye'ye mesaj: "Basın özgürlüğü hükümeti eleştirmeyi de içerir"

    Diyarbakır'da polisle göstericiler çatıştı, 1 çocuk öldü

    Freedom House'dan AB'ye çağrı: "Türkiye'nin katılım sürecini dondurun"

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow