hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İkizlerin annesi hapse girecek mi?

    İkizlerin annesi hapse girecek mi
    expand

    7 aylık ikiz bebekleriyle beraber hapse girme ihtimali olan Mülkiye Demir Kılınç'a Haseki Araştırma Hastanesi ''cezaevinde kalabilir'' raporu verdi. Hastane ''panik atak'', ''görme bozukluğu'' ve ''yüzde 43 bedensel engeli'' cezaevinde yatmaya engel görmeyince, Mülkiye Demir Kılınç'a cezaevi yolu göründü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2 yıl 1 ay hapis cezası Yargıtay tarafından onanan Mülkiye Demir Kılınç'ın sağlık sorunlarının cezaevinde yatmasına engel olmadığına dair rapor hazırladı. Son sözü ise savcılık, Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek rapora göre verecek.

    PKK ’ya yardım ettiği iddiasıyla aldığı 2 yıl 1 ay hapis cezası Yargıtay tarafından onanan ikiz bebek annesi Mülkiye Demir Kılınç, hapis cezasının infazının ertelenmesi için savcılığa başvurmuştu. Kılınç, erteleme talebine "panik atak" hastalığını ve yüzde 43 bedensel engelini gerekçe gösterdi.

    25 yıl sonra o senaryo gerçek oluyor

    Son umut adli tıp

    İnfaz Savcılığı da, dilekçede belirtilen hastalığın incelenmesi için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden rapor istenmesine karar verdi. Kılınç, bu kapsamda hastane tarafından oluşturulan bir heyet tarafından muayene edildi. Yapılan tetkiklerin ardından Mülkiye Demir Kılınç'a ilişkin hazırlanan raporda, 'panik atak', 'görme bozukluğu' ve 'kalça çıkığı' gibi hastalıklarının olduğu belirtilirken, söz konusu bu rahatsızlıkların ikiz annesi Kılınç'ın cezaevinde yatmasına engel olmadığı ifade edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu raporu inceleyecek olan Adli Tıp Kurumu da bir rapor hazırlayacak. İnfaz Savcılığı ise Adli Tıp'tan gelecek raporlara göre kararını verecek.

    Uçakta 'Kürtçe anons' talebine yanıt

    Abdullah Gül: Milletime hizmet etmeye devam edeceğim

    "Kürtlerin rüyası ve köpek balıkları"

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow