hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "İl yapsınlar AK Partiye geçerim"

    İl yapsınlar AK Partiye geçerim
    expand

    Muğla'nın Fethiye İlçesi Belediye Başkanı DP'li Behçet Saatcı, katıldığı bir televizyon programında ilçenin il statüsüne kavuşması karşılığında Ak Parti'ye geçebileceğini açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fethiye sokaklarına 2013 yılında astırdığı Türkçe ve Kürtçe bayram mesajı nedeniyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilen Behçet Saatcı, kararı beklemeden partisinden istifa etmişti. Demokrat Parti'den seçimlere giren ve 4'üncü kez Fethiye Belediye Başkanı seçilen Saatcı, katıldığı yerel bir televizyon programda Fethiye'nin il yapılması karşılığında Ak Parti'ye geçebileceğini açıkladı.

    "Kapı kapı dolaşır oy isterim"

    Başkan Saatcı, Fethiye için her şeyi yapabileceğini anlatırken, "Bugün 'Fethiye'yi il yapıyoruz' desinler. Bütün Fethiye'yi arkama toplarım, Ankara'ya gider teşekkür ederiz. İktidar partisine de bunun diyetini öderiz. Fethiye'yi il yapsınlar, Ak Parti'ye geçer, kapı kapı dolaşır, oy isterim" dedi.

    TRT'den Erman Toroğlu için şok karar

    "Başbakanımız son rozeti size takmak istiyor"

    Ak Parti'den birçok kez teklif aldığını aktaran Başkan Saatçı, Fethiye'nin il yapılması halinde Ak Parti'ye geçebileceğini kastederek, şöyle devam etti: "Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığının son günüyken gece Adalet ve Kalkınma Partisi'nden üst düzey birisi aradı. 'Cumhurbaşkanımız yarın Başbakanlığı Ahmet Davutoğlu'na bırakarak köşke çıkacak. Kendisiyle görüştük. Son rozeti size takmak istiyor' dedi. Ben de kendilerine aynı cevabı verdim."

    Seyfi Doğanay son yolculuğuna uğurlandı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow