hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sevgilisini öldürüp intihar etti

    Sevgilisini öldürüp intihar etti
    expand

    Eskişehir'de 60 yaşındaki inşaat mühendisi 2 çocuk babası Özcan İpek, kuaför olan sevgilisi 3 çocuk annesi 42 yaşındaki Nuray Yıldız'ı sokak ortasında av tüfeği ile öldürdükten sonra evinin banyosunda intihar etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olay, akşam saatlerinde Vişnelik Mahallesi Menekşe Sokak'ta meydana geldi. Eşinden 10 yıldır ayrı yaşayan Özcan İpek, bir buçuk yıldır birlikte olduğu ve 2 ay kadar önce de ayrıldığı Nuray Yıldız'ın çalıştığı Vişnelik Mahallesi Öğretmenler Caddesi'ndeki kuaför dükkanına gitti. Özcan İpek, konuşmak üzere dışarı çağırdığı Nuray Yıldız'a, çıkan tartışmanın ardından av tüfeğiyle 4 el ateş etti. Nuray Yıldız kanlar içerisinde yere yığılırken, Özcan İpek ise 11 RA 350 plakalı kiralık otomobille olay yerinden kaçtı. İhbar özerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırılan Nuray Yıldız doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

    Evinin banyosunda intihar etti

    Olayla ilgili çalışma başlatan polis, 11 RA 350 plakalı otomobili Özcan İpek'in oturduğu Akarbaşı Mahallesi Tevfik Türkmen Sokak'taki evinin yakınında park halinde buldu.   Polisler, evin kapısını çaldı. Kapıyı açan olmayınca sokağın etrafına güvenlik şeridi çeken polisler, olası bir operasyon için Özel Harekat Şubesi ekiplerinı çağırdı. Özel Harekat polisleri gelmeden önce içeriye giren polisler, Özcan İpek'i evinin banyosunda ölü halde buldu. İpek'in av tüfeğiyle kendini kafasından vurarak intihar ettiği belirtildi.

    Eskişehir'de kendisine ait inşaat şirketi olan ve avcılığa merakı ile de tanınan Özcan İpek'in cesedi otopsi için ESOGÜ Hastanesi morguna kaldırıldı.

    Özcan İpek'in geride yakınları için bıraktığı mektupta bankalardaki hesap numaraları, banka kartlarının şifreleri, alacakları ve borçlarıyla ilgili bilgiler verdikten sonra annesine hitaben de 'Bu acıyı sana yaşatmak istemiyordum anne. Beni affet, beni affet, beni affet anne" diye yazdığı öğrenildi.

    Eskişehir Emniyet Müdürü Mustafa Şahin de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.  Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow