hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbul'da uyuşturucu operasyonları

    İstanbulda uyuşturucu operasyonları
    expand

    İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik üç ayrı operasyon gerçekleştirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İlk operasyon salı günü Bakırköy'de gerçekleştirildi. Uyuşturucu madde ticareti yapan şüphelilere yönelik gerçekleştirilen operasyonda bir araç kiralama ofisine baskın yapıldı.

    Ofiste yapılan aramalarda kaleşnikof, pompalı tüfek, bu tüfeklere ait fişekler ile 4,30 gram esrar maddesi ele geçirildi.

    Operasyon sırasında ele geçirilen uzun namlulu tüfeğin bulunma anları da polis kameralarına yansıdı. Operasyonla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

    İkinci operasyon

    Narkotik polisi ikinci operasyonu çarşamba günü gerçekleştirdi. Sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen helikopter destekli operasyonda Kartal, Pendik, Ataşehir ve Tuzla ilçelerinde 8 aylık teknik takip sonucunda belirlenen adreslere yönelik yapılan baskında 2'si kadın 19 kişi gözaltına alındı. Operasyonda 860 gram esrar, 33.2 gram bonzai, uyuşturucu haplar, hassas terazi ve 6  tabanca fişeği ele geçirildi.

    Joe Biden'ın oğlu kokain yüzünden ordudan atıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Üçüncü operasyon

    Yine aynı tarihte Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle koordineli yürütülen operasyonda Hollanda'ya sevkiyatı yapılacağı belirlenen 22 kilogram eroin ele geçirildi.

    TIR parkının işletme binasında ele geçirilen uyuşturucu maddeyle ilgili iki kişi gözaltına alındı. Parkta bulunan bir TIR'ın dorsesinde de uyuşturucuları taşımak için zula diye tabir edilen özel bir bölme ele hazırlandığı tespit edildi.

    "İnsan Kokusu"nda yumruk yiyeceksiniz!

    Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 22 kişi emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli mercilere sevkedildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow