hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kadıköy'de cip yayaların arasına daldı!

    Kadıköyde cip yayaların arasına daldı
    expand

    İstanbul Kadıköy'de kontrolden çıkan bir cip önce yolcu minibüsüne ardından da iki genç kıza çarptıktan sonra çelik teli aşıp metrobüs yoluna girdi. Yaralanan iki kız hastaneye kaldırıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kaza Kadıköy'de saat 10.00 sıralarında meydana geldi.

    Edinilen bilgiye göre, operatör doktor Necati Kayabeyoğlu 34 BE 764 plakalı cipiyle Söğütlüçeşme Caddesi'nde ilerliyordu.

    Sürücünün henüz belirlenemeyen nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu cip önündeki 34 N 1712 plakalı yolcu minibüsüne arkadan çarptı.

    Çarpmanın etkisiyle yol kenarına doğru yönelen cip bu kez de kaldırımda yürüyen Melike Baş ve Betül Çelik isimli iki genç kıza çarptı.

    Metrobüs yoluna girdi

    Durmayan cip çelik telleri aştıktan sonra metrobüs yoluna girdi. Biraz daha ilerleyen cip başka çelik tellere çarparak durabildi.

    Kazada sürücü ve yanındaki bir kişi yara almadan atlattı. Olay yerine gelen sağlık görevlileri yaralı Baş ve Çelik'i ilk müdahalenin ardından Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tedavi altına alınan Çelik ve Baş'ın durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow