hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karısını ve çocuklarını öldürüp, intihar etti

    Karısını ve çocuklarını öldürüp, intihar etti
    expand

    İzmir'in Tire ilçesinde bir kişi, karısı ile 3 ve 5 yaşlarındaki iki çocuğunu av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gökçen beldesi Kahrat Mahallesi'nde oturan Mehmet Kostak (31), birkaç gün önce yaşanan tartışma sonrası evden ayrılan karısı Perihan Kostak'ın (24) kaldığı babasının evine gitti.

    Kostak, kendisini görerek kaçan Perihan Kostak'ı evin ikinci kat balkonunda sıkıştırarak yanında getirdiği av tüfeğiyle başından vurdu.

    Perihan Kostak olay yerinde hayatını kaybetti.

    Olayın ardından motosikletiyle evine dönen Kostak, çocukları 5 yaşındaki Süleyman ve 3 yaşındaki İbrahim'i vurduktan sonra aynı tüfekle intihar etti. İki çocuk da olay yerinde öldü.

    Olayın ardından jandarma ekipleri, iki evde de inceleme yaptı, cenazeler otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

    Aile yakınları, çift arasında bir süredir tartışmaların yaşandığını, Perihan Kostak'ın da bu nedenle çocuklarını kocasının yanına bırakarak baba evine gittiğini anlattı.

    Perihan Kostak'ın ilk evliliğinden de bir çocuk sahibi olduğu, çocuğun babasının yanında kaldığı öğrenildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bir vahşet de Düzce'de

    Öte yandan Düzce'de de Ü.B. boşanmak isteyen karısı Ö.B.'yi sokakta dövdükten sonra bıçakladı.

    Apartmandan kavgayı görenler eşini bıçaklayan kocanın üzerine saksılar fırlatırken, Ü.B. olay yerinden kaçtı.

    Olay akşam saatlerinde, Mansur Bayram Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ü.B. ile kendisinden boşanmak isteyen eşi Ö.B. sokakta karşılaştı. Ü.B. eşine saldırarak sokak ortasında dövmeye başladı.

    Hırsını alamayan Ü.B. çevredekilerin dehşet dolu bakışları arasında üzerinde bulunan ekmek bıçağını çıkararak Ö.B.'yi bacağından bıçakladı.

    Bağırışma sesleri üzerine balkona çıkanlar karısını bıçaklayan kocanın üzerine saksılar fırlattı. Ü.B. binadakilerin ve çevreden yetişenlerin tepkisi üzerine koşarak uzaklaştı.

    Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi Ö.B.'ye ilk müdahalede bulundu. Düzce Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ö.B. tedavi altına alındı. Polis, zanlı Ü.B.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow