hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kayıp kızını sokak sokak arıyor

    Kayıp kızını sokak sokak arıyor
    expand

    Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde yaşayan 38 yaşındaki Ayla Şahbudak, 1 ay önce ortadan kaybolan kızı 17 yaşındaki Asena Şahbudak'ı bulmak için elinde fotoğraf, sokak sokak arıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Muğla kent merkezinde yaşayan Asena Şahbudak, bir ay önce, öz annesi Ayla Şahbudak'ın evine gideceğini söyleyerek, cezaevinde olan babasının birlikte yaşadığı kadının yanından ayrıldı.

    Kızının yanına gelmemesi ve çıktığı eve de dönmemesi üzerine Ayla Şahbudak, Cumhuriyet Savcılığı'na kayıp başvurusunda bulundu.

    Bedensel engelli anne Şahbudak, bugüne kadar hiçbir haber alamadığı kızının fotoğrafıyla sokak sokak gezerek onu bulmaya çalışıyor.

    Kayıp kızını sokak sokak arıyor

    Kızının 1 aydır kayıp olduğunu söyleyen Ayla Şahbudak, "Emniyet Müdürlüğü'ne, Cumhuriyet Savcılığı'na dilekçe vererek kızımın bulunmasını istedim. Fakat bugüne kadar bir sonuç alamadık. Kızımın kötü arkadaş kurbanı olarak yanlış yollara sapmasından korkuyorum. Yeter ki gelsin, hiç kızmayacağız, bir şey demeyeceğiz. Allah rızası için görenler, duyanlar haber versin. Artık bu hasrete, acıya dayanamıyorum" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Henüz resmi olarak boşanmadığı kızının babasının cezaevinde olduğunu, kızının çocukluk arkadaşı 19 yaşındaki Ç.A. ile bazı gazinolarda kaçak olarak çalıştırıldığını öğrendiğini, ancak bulamadığını söyleyen Şahbudak, "Kızım arkadaşının kurbanı olmuş. Ç.A., kızımın çocukluk arkadaşı. Kızım gibi birkaç kızı daha kandırmış. Gazinolarda kaçak olarak çalıştıklarını duydum. Polise ve jandarmaya ihbarda bulundum ama kaçıyorlar. Kızımın bir an önce bulunmasını istiyorum" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow