hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kendisini polise şikayet eden eşini 13 yerinden bıçakladı!

    Kendisini polise şikayet eden eşini 13 yerinden bıçakladı
    expand

    Kayseri'de aşçı O.B., geçimsizlik nedeniyle kendisini polise şikayet eden eşi 39 yaşındaki F.B.'yi 13 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Talas İlçesi'nde yaşayan 6 aydır işsiz olan O.B., eşi F.B. ila dün öğle saatlerinde tartıştı.

    İddiaya göre F.B., dün Talas Polis Merkezi Amirliği'ne giderek, eşi O.B'nin kendisini dövdüğünü öne sürüp şikayetçi oldu.2 çocuk annesi kadın daha sonra Yıldırımbeyazıt Konaklar Mahallesi'nde oturan evli kızı K.K'nın evine  sığındı.

    Polis telefonla arayınca çıldırdı

    Polisin şikayet üzerine cep telefonundan aradığı O.B., eşinin kendisinden şikayetçi olduğunu öğrenince, kızının evinin bulunduğu sokakta yanına çağırdı. Ardından eşine iddiaya göre, "Beni neden şikayet ettin" diye bağırıp, 13 yerinden bıçakladı.

    Ağır yaralanan F.B., ERÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ameliyat edildikten sonra yoğun bakıma alındı. Eşini yaraladığı bıçağı bir otomobilin altına atan öfkeli koca, sağlık kontrolü için getirildiği Adli Tıp Birimi'nde "Namus bu kadar ucuz değil" diye bağırdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Önce işsiz, sonra parasız kaldım"

    Gözaltına alınan O.B. "Bir çocuğu tabancayla yaraladığım için önce işsiz, sonra parasız kaldım. Bu nedenle eşimle de tartışmaya başladım. Tartışma ve geçimsizlikler nedeniyle eşim Fatma karakola giderek beni şikayet etmiş. Öfkeye kapılıp, bıçakladım" dedi.

    O.B.'nin bugün nöbetçi mahkemeye çıkarılacağı belirtilirken, kadının sağlık durumunun ise ciddiyetini koruduğu bildirildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow