hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kılıçdaroğlu hakkında montaj kaydı hazırlandığını iddia etti

    Kılıçdaroğlu hakkında montaj kaydı hazırlandığını iddia etti
    expand

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Başbakan Erdoğan'ın talimatıyla Kemal Kılıçdaroğlu hakkında montaj dinleme kaydı hazırlandığını iddia etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, "Herkes şunu çok iyi bilsin, Başbakan Erdoğan Yüce Divan'a giderken, bugüne kadar yargıdan kaçırılan kalpazanlık fezlekesine bu kez sahtekar montajcı damgası da vurulacak" ifadesini kullandı.

    Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında montaj dinleme kaydı hazırlandığını iddia etti.

    Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Oğlu Bilal'i sabah 08.02'de uykusunu tam almadan uyandırıp, 'Bakanların evleri aranıyor, sen de hemen evi temizle, paraları sıfırla' diye talimat verdiği ortaya çıkan Başbakan Erdoğan, dün grup konuşmasında kendisinin de muhalefet liderleri hakkında montaj kasetler hazırlatacağını açıkladı. Yani, canlı yayın yapan onlarca televizyon kamerası önünde sahtekarlık yaptıracağını itiraf etmiş oldu.

    Bugüne kadar halka verdiği hiçbir sözü tutamayan Erdoğan bu sözünü tuttu ve dediğini yaptı. Çünkü onun işi bu. Kalpazanlıktan fezlekesi olan Başbakanın sahtekarlık yaptırması, genel başkanımız Kılıçdaroğlu'nun sesinden, oğlu Bilal Erdoğan ile kendisi arasında geçen 'evdeki paraları sıfırla' talimatının montaj olduğunu söyletmesi çok normal.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çünkü, Başbakan bu tür film işlerini çok iyi biliyor. Ama, Erdoğan malı götürme, yürütme, montaj ve film çevirme işlerinde ne kadar usta olursa olsun, sık sık 'sıfırladın mı oğlum' demesine rağmen, oğlunun eritemediği evindeki 30 milyon avro ile eşinin, dostunun evine istiflettiği trilyonları, katrilyonları sığdıracak kılıf bulamayacak ve hukuk önünde hesabını da verecek. Herkes şunu çok iyi bilsin, Başbakan Erdoğan Yüce divana giderken, bugüne kadar yargıdan kaçırılan kalpazanlık fezlekesine bu kez sahtekar montajcı damgası da vurulacak."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow