hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kız İmam Hatip Lisesi yakınında silahlı bıçaklı kavga

    Kız İmam Hatip Lisesi yakınında silahlı bıçaklı kavga
    expand

    Küçükçekmece Atakent'teki Kız İmam Hatip Lisesi yakınlarında silah ve bıçağın kullanıldığı kavgada 1 kişi yaralandı. Kavganın ardından olay yerine Özel Harekat polisleri sevk edildi. Milli Eğitim Bakanlığı okulun öğrenci ve velilerinin kavgayla ilgisi olmadığını ve kavganın lisenin dışında yaşandığını duyurdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olay, Atakent Mahallesi 2. Etap 223. Cadde üzerinde bulunan TOKİ Güneşparkevleri Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi yakınlarında saat 15.00 sıralarında meydana geldi.

    DHA'dan ilk gelen habere göre okulda henüz bilinmeyen bir nedenle öğrenciler arasında kavga çıktığı, ardından, dışarıdan gelen öğrenci velilerinin de kavgaya karıştığı iddia edilmişti. Okul önündeki caddede devam eden, bıçak ve silahların kullandığı kavga sırasında, Murat Akçagül aldığı bıçak darbesi sonucu hafif şekilde yaralandı. Akçagül, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.  

    Özel Harekatçılar da geldi

    Olay üzerine okulun önüne çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin incelemesi sürerken, Özel Harekat timleri de olay yerine geldi. Burada bir süre güvenlik önlemi alan Özel Harekatçılar, daha sonra okulun önünden ayrıldı.

    Olay Yeri İnceleme ekipleri çevredeki boş kovanları toplarken, delil çalışması yaptı. Polis, kavgaya karışan kişileri tespit etmek için soruşturma başlattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama 

    Milli Eğitim Bakanlığı konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada kavganın, lisenin karşısında, giriş kapısından ve okul bahçesinden uzak bir mesafede iki grup arasında yaşandığı belirtildi. Kavgaya karışanların, bu okulun öğrencisi ve velisi olmadığı ifade edilerek "Kavgadan kaçan şahıslardan biri korunmak amaçlı olarak okulun bahçesine girmiştir. Bu süreçte Emniyet ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bilgilendirilmiş ve gereken tedbirler alınarak bütün öğrencilerimiz evlerine sağ salim gönderilmiştir" denildi. 

    İşte MHP'nin seçim simülasyonundaki oy tahmini

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow