hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kızıltepe'de yanan araçtaki kişi silahla öldürülmüş

    Kızıltepede yanan araçtaki kişi silahla öldürülmüş
    expand

    Mardin'in Kızıltepe ilçesinde dün akşam otomobilinde çıkan yangında öldüğü sanılan Abdulkadir Şil'in, yapılan ön otopsisinde başında çatlak, vücudunda da kurşun yarasına benzer delik olduğu ve bu yüzden öldüğü belirtildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güneydoğu'da Suriye sınırına paralel şehirlerde birkaç gündür yaşanan esrarengiz faili meçhul cinayetlere bir yenisi daha eklendi. Mardin'in Kızıltepe ilçesine bağlı Ilıca ve Eşme köyleri arasında bir otomobilin yandığı ihbarı üzerine dün akşam saatlerinde olay yerine giden polis ve itfaiye ekipleri, 25 yaşındaki Abdulkadir Şil'in yanmış cesedini yerde yatmış durumda buldu. Şil'in kullandığı 47 KD 393 plakalı otomobilin de yanarak kül olduğu olay yerinde yapılan ilk incelemede, LPG'li olan aracın gaz sızıntısı sonucu patladığı ve sürücünün de yanarak öldüğü tahmin edildi.

    Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Abdulkadir Şil'in cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Mardin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan otopside, Şil'in kafatasında çatlak olduğu ve vücudunda da mermi izine benzer delik bulunduğu tespit edildi. Abdulkadir Şil'in 3 ay önce evlendiği, kim tarafından ve ne için öldürüldüğü ise güvenlik güçleri tarafından araştırılıyor.

    Suruç'un eski belediye başkanı ve oğlu öldürüldü

    IŞİD'den, Suriyeli lideri Şanlıurfa'da kaçırma girişimi

    Önceki gün de Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinin eski belediye başkanı Salih Tekinalp ile oğlu veteriner Sinan Tekinalp, otomobillerinde uğradıkları silahlı saldırı ile öldürülmüştü.

    Yine Şanlıurfa'da, Suriyeli muhalif Thuwar Rakka adlı örgütün liderlerinden Ebu İsa, IŞİD üyelerince kaçırılmıştı. Ancak IŞİD üyeleri sınırı geçmeyi başaramayacaklarını anladıklarında Ebu İsa'yı yaralayarak bırakmışlardı.

    Erdoğan'dan yine Berkin Elvan yorumu: "Terör örgütlerinin maşasıydı"

    IŞİD peşmergeye intihar saldırısı düzenledi: 20 ölü

    Bahçeli, "peşmergenin geçişi"ne ateş püskürdü

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow