hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Konya, Kayseri ve İstanbul'da 4 işçi öldü

    Konya, Kayseri ve İstanbulda 4 işçi öldü
    expand

    Bir günde 4 işçinin ölüm haberi geldi. Konya'da kamyonetle foseptik çukuruna düşen 2 işçi boğularak öldü. Kayseri'de ise yüksek gerilim hattı direğinden düşen elektrik işçisi yaşamını yitirdi. İstanbul'da da bir villanın inşaatında çalışan işçi, üstüne düşen kaya parçası nedeniyle hayatını kaybetti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mustafa Keleş, İstanbul'da Üsküdar'da biri villa inşaatının bahçesinde kaya kırıcı iş makinesiyle 2 metre derinlikte kazı yapıyordu. Çalışma sırasında Keleş'in üzerine hafriyat olarak 2 metre yüksekte duran kaya parçaları düştü. Keleş'in kayaların altında kaldığını gören iş arkadaşları polise haber verdi.

    Olay yerine gelen sağlık ekipleri 22 yaşındaki Başar Mustafa Keleş'in hayatını kaybettiğini belirledi.

    Ölüm haberi üzerine Mustafa Keleş'in iş arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

    Konya'da 2 işçi Foseptik çukurunda boğuldu

    Konya'daki olay Karaman karayolu Gökhüyük mevkiinde özel bir firmaya ait olan yol yapım şantiyesinde meydana geldi. Şantiyedeki baz istasyonu tamir etmek üzere giden 47 yaşındaki Seyit Ahmet Kurt ve 30 yaşındaki Muharrem Çağlar, kamyonetle giderken etrafında hiçbir güvenlik önlemi bulunmayan, üzeri metal saç ile kapatılmış ve karla kaplı foseptik çukuruna düştü.

    Şantiyedeki diğer işçilerin durumu fark etmesi üzerine ekipler harekete geçti. 6 metre derinliğindeki çukurdan çıkarılan araçta bulunan Seyit Ahmet Kurt ve Muharrem Çağlar'ın boğularak hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazeler otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kayseri'de bir işçi elektrik direğinden düştü

    Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. işçisi 46 yaşındaki Şamil Yaldız, Pınarbaşı ilçesinde yüksek gerilim hattına, arıza ihbarı üzerine tırmanmıştı. Fakat Yaldız, çalışırken dengesini kaybetti ve aşağı düştü. Diğer işçilerin çağırdığı sağlık görevlileri, işçinin öldüğünü belirledi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow