hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Kulaklarından tanıdım" dedi, vurdu!..

    Kulaklarından tanıdım dedi, vurdu..
    expand

    Bursa'da 67 yaşındaki Haydar Emeç, 10 yıl önce evi terk edip evlenen kızına benzettiği, kaynakçı dükkanında çalışan 31 yaşındaki Remziye Yıldız'ı tabancayla ateş ederek ağır yaraladı. Yakalanan Haydar Emeç, "O benim kızım Gülcan'dı. Kimliğini saklıyordu. Kendisini kulaklarından tanıdım" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bursa'nın Nilüfer ilçesinde oturan Haydar Emeç'in kızı Gülcan, iddiaya göre 10 yıl önce evden ayrılıp Erzincan'da yaşayan bir kişiyle evlendi. Emeç, kızından o günden sonra bir daha haber alamadı.

    Geçen hafta bir kaynakçı dükkanında telefonlara bakan Remziye Yıldız'ı gören Haydar Emeç, "Sen benim kızımsın" dedi. Emeç, kadının kimliğini gösterip, "Ben senin kızın değilim amca. Evliyim ve çocuğum yok" demesine rağmen inanmadı.

    "Kulaklarından tanıdım"

    Bu sabah genç kadını çalıştığı işyeri yakında bekleyen Haydar Emeç, arkadan bir süre takip ettiği Yıldız'ın kulaklarını da kızının kulağına benzetip, "Bu Gülcan. Korkudan ismini benden saklıyor" diyerek, ruhsatsız tabancası ile önüne geçip bir el ateş etti.

    Göğsüne isabet eden kurşunla ağır yaralanan Remziye Yıldız, ağır yaralı olarak ambulans ile Uludağ Üniversitesi Tıp fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Olaydan sonra kaçan ve kısa sürede yakalanan Haydar Emeç ise, "O benim kızım Gülcan'dı. Kimliğini saklıyordu. Kendisini kulaklarından tanıdım. Söylentiler üzerine vurdum" dedi.

    Sorgulaması devam eden Haydar Emeç, ifadesinin ardından adliyeye çıkartılacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow