hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Leman Sam'a suç duyurusu

    Leman Sama suç duyurusu
    expand

    TV Programcısı ve yazar Esra Elönü Civliz, sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden sanatçı Leman Sam'ın kendisine hakaret ettiğini belirterek suç duyurusunda bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Avukatı aracılığı ile Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na 2 sayfalık suç duyurusu dilekçesi sunan TV Programcısı ve yazar Esra Elönü Civliz, gazeteci Hüsnü Mahalli'nin twitter hesabından "IŞİD kaçırdığı Ezidi, Hristiyan ve Türkmen kadınları köle pazarında satmaya başladı" şeklinde paylaşımda bulunduğunu belirtti.

    Gazeteci Mahalli'nin paylaşımı üzerine sanatçı Leman Sam'ın Mahalli'ye cevap olarak twitter hesabında "Esra Elönü denen kadını gönderin oraya" şeklinde yazı yazdığını belirten Civliz'in avukatı suça konu yazının herkese açık bir şekilde paylaşıldığını, müvekkilinin belirli bir hayran kitlesi olduğunu ifade etti.

    "Izdırap çekti, dava açılsın"

    Civliz'e yönelik cariyelik, kötü kadınlık isnat edildiği belirtilen suç duyursu dilekçesinde, Leman Sam'ın kamuya açık bir ortamda Civliz'in onur,şeref ve haysiyetine hakaret ettiği kaydedildi.

    Dilekçede Esra Elönü Civliz ve sevenlerinin suça konu tweet nedeniyle manevi acı ve ızdırap çektiği belirtilirken sanatçı Leman Sam hakkında kamu davası açılması talep edildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow