hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Liseli kızla cinsel ilişkiye giren 11 kişi tutuklandı!

    Liseli kızla cinsel ilişkiye giren 11 kişi tutuklandı
    expand

    Bursa’nın Mustafakemalpaşa İlçesi’nde 17 yaşındaki liseli kıza tecavüz ettikten sonra kamera görüntüleri ile şantaj yapıp fuhuşa zorlayan 4 kişi ile bu kişilerle anlaşıp genç kızla ilişki kuran 7 kişi tutuklandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mustafakemalpaşa İlçesi’ndeki olay, polise yapılan bir ihbarla ortaya çıktı.

    İhbar üzerine harekete geçen polis, kimliği açıklanmayan genç kıza ulaşarak ifadesini aldı.

    İfadenin ardından yapılan araştırma sonucu, 2 yıl önce tuzağa düşürdükleri liseli kıza tecavüz eden, görüntüleri kaydederek şantajla fuhuşa zorladıkları iddia edilen Şafak D., Kadir T., Rahman D. ve Hasan Z. gözaltına alındı.

    Bu kişilerin tehdit ve şantajları sonucu fuhuş batağına saplanan genç kızın para karşılığı birlikte olduğu iddia edilen 10 kişi daha gözaltına alındı.

    Geçen cumartesi günü gözaltına alınan 14 şüphelinin Cumhuriyet Savcılığı’nda ifadelerinin alınması 30 saat sürdü. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 3’ü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, genç kızı tuzağa düşürüp pazarladığı iddia edilen Şafak D., Kadir T., Rahman D. ve Hasan Z. ile para karşılığı birlikte oldukları öne sürülen E.Ü., S.B., T.O., İ.E., L.E., Y.H. ve B.K., çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Liseli kız Sosyal Hizmetler İl Müdürülğü'nce koruma altına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow