hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Meclis'teki kavga yargıya taşınıyor

    Meclisteki kavga yargıya taşınıyor
    expand

    AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kavga ettiği CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel hakkında maddi ve manevi yasal işlem başlatacağını belirtti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Üstün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Torba Kanun Tasarısı"nın komisyondaki görüşmeleri sırasında gerginlik yaşadığı Özel'in, kavganın sebebiyle ilgili açıklamalarının iftira niteliğinde olduğunu savundu. Özel'in, "Kendisinin Gümüşhane'deki bir maden şirketiyle yakından ilişkili olduğunu ve maden sahibiyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasında tartışma yaşandığını" iddia ettiğini anımsatan Üstün, şöyle konuştu:

    "Özel'in açıklamaları yalanlarla doludur. Özel, acımasızca iftiralarını biraz daha ileriye götürmüş ve şahsımın iki güç arasında kalarak, zor günler geçirdiği yalanını da ortaya atmıştır. Belli ki bu açıklamaları Gümüşhane'deki örgütlerinin dilleriyle yazmışlar. Şu kadar net söyleyeyim; şahsımı Gümüşhane nasıl tanıyorsa öyleyim, Ankara'daki çevrem nasıl tanıyorsa öyleyim. Gizlimiz saklımız olmaz Allah'a şükür. Sayın Özel'e bundan sonra yapacağı açıklamalarda dürüstlük ilkesinden ayrılmamasını ve kılavuzunu iyi belirlemesi gerektiğini öneririm. Tarafıma yapılan bu iftiralar hakkında maddi ve manevi olarak yasal işlem başlatacağımızın da bilinmesini isterim."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow