hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Muş'ta vahşet

    Muşta vahşet
    expand

    Muş'ta 6 aydır şizofreni tedavisi gören 24 yaşındaki Mustafa Özer, evi terk eden eşini almak için gittiği imam kayınpederi Muhittin Karadağ'ın lojmanında cinnet geçirdi. Mustafa Özer, çocukları 3 yaşındaki Muhammet Hüsna Özer ile 1 yaşındaki Üzeyir Özer ile kayınpederi Muhittin Karadağ'ı tabancayla vurarak öldürdü. Özer'in açtığı ateş sırasında diğer oğlu 2 yaşındaki oğlu Salih Özer ile bahçede oynayan komşu kızı 12 yaşındaki Zelal Gezik ise yaralandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olay bugün saat 16.00 sıralarında, Sunay Mahallesi'nde, Ensari Cami yanındaki imam lojmanında meydana geldi. Manav olan Mustafa Özer, bir süre önce tartıştığı ve çocuklarını alarak evi terk eden 6 yıllık eşi 22 yaşındaki Nursel Özer'i almak için kayınpederinin evine gitti.

    Şarkıcı Yıldız Tilbe'den şok mesajlar

    Ensari Camii imamı 44 yaşındaki Muhittin Karadağ, damadı Mustafa Özer'i içeri alarak konuşmaya başladı.

    Şizofreni hastası olan ve 6 aydır tedavi gören Mustafa Özer'e kayınpederi Karadağ, iyileştikten sonra kızını gelip almasını söyledi. Bunun üzerine çıkan tartışma sırasında Mustafa Özer cinnet geçirerek belinden çıkardığı tabancayla sağa sola ateş etmeye başladı.

    Sirkeci'deki faciada şok gelişme

    Suriyeliler açıyor, Mersinliler kapatıyor!

    Mustafa Özer'in tabancasından çıkan kurşunların vücutlarının çeşitli yerlerine isabet ettiği çocukları 3 yaşındaki Muhammet Hüsna Özer ile 1 yaşındaki Üzeyir Özer ile kayınpederi Muhittin Karadağ'ın ölümüne neden oldu.

    Abdullah Öcalan'dan seferberlik çağrısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mustafa Özer'in açtığı ateş sırasında 2 yaşındaki oğlu Salih Özer ile bahçede oynayan komşu kızı 12 yaşındaki Zelal Gezik ise yaralandı. Etraftakilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, cinnet geçiren Özer'i elinde tabancayla evde otururken buldu.

    Dede ve iki torununun cesedi, Muş Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, yaralı 2 çocuk da aynı hastanede ameliyata alındı. Olayı öğrenip hastaneye koşan ailenin yakınları ise hastane önünde sinir krizi geçirdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow