hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Otomobil akaryakıt istasyonunun duvarına çarptı: 4 ölü

    Otomobil akaryakıt istasyonunun duvarına çarptı: 4 ölü
    expand

    Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nde İstanbul'daki yakınlarına bayram ziyaretine giden Mehmet Tekbaş'ın kullandığı otomobil, akaryakıt istasyonunun yol kenarındaki duvarına çarptı. Kazada 4 kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kaza, Tekirdağ-Malkara karayolu Ahi Evren Köyü yakınlarında meydana geldi. İstanbul'daki yakınlarına bayram ziyaretine gitmek için yola çıkan Mehmet Tekbaş'ın kullandığı 34 GU 1434 plakalı otomobil, Ahi Evren Köyü yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu akaryakıt istasyonunun yol kenarındaki duvarına çarptı.

    Kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü 53 yaşındaki Mehmet Tekbaş ile eşi 48 yaşındaki İnci Tekbaş, araçta sıkışarak feci şekilde hayatını kaybetti.

    Tekbaş çiftinin otomobilin arka koltuğunda oturan bedensel engelli oğlu 26 yaşındaki Ahmet Tekbaş ile İnci Tekbaş'ın babası 77 yaşındaki İsmail Şentürk, ambulansla kaldırıldıkları Malkara Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

    Yaşam savaşı veriyor

    Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan 19 yaşındaki kızları İrem Tekbaş ise ambulansla kaldırıldığı Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

    Sağlık durumu ciddiyetini koruyan genç kızın yaşam savaşı verdiği bildirildi.

    Savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından otomobilin ön kısmına sıkışan Mehmet ve İnci Tekbaş'ın cesetleri, kaza kırım ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışmasının ardından çıkarılarak cenaze aracıyla Malkara Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow