hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    PKK'lılar karakola beton taşıyan mikseri yaktı

    PKKlılar karakola beton taşıyan mikseri yaktı
    expand

    PKK'lılar Van'da yapımı devam eden karakola beton taşıyan mikseri yaktı. Elazığ'da da karakola yaya intikal eden time taciz ateşi açıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olay dün saat 13.30 sıralarında meydana geldi.

    Van'ın Gürpınar ilçesi Özlüce köyü yakınlarında yapımı devam Oğuldamı Jandarma Karakol Komutanlığı bina inşaatına hazır beton taşıyan mikserinin önü dönüş yolunda 2 PKK'li tarafından kesildi.

    Sürücüyü serbest bırakan PKK'lılar, beton mikserini ateşe verip yaktı.

    Olay, sürücünün jandarma karakoluna gelerek haber vermesiyle öğrenilirken, bölgeye çok sayıda komando ve jandarma özel hareket TİM'i sevk edildi.

    Elazığ'da askere taciz ateşi

    Bu arada Elazığ'ın Arıcak ilçesi Üçocak Jandarma Karakolu'na yaya intikal eden time de PKK'lılar tarafından taciz ateşi açıldı. Olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadı.

    Genelkurmay Başkanlığı resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Elazığ'ın Arıcak ilçesi Üçocak Jandarma Karakol Komutanlığı hizmet binası inşaatına kum taşıyan iş makinasının emniyetini almak için görevlendirilen Jandarma Özel Harekat timine PKK'lılar tarafından taciz eteşi açıldığı belirtildi.

    Timin yol emniyet görevini tamamlamasını müteakip, Üçocak Jandarma Karakolu'na yaya olarak intikal ederken beş altı el taciz ateşinde bulunduğu belirtilen açıklamada, herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadığı da kaydedildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow