hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Plajda cep telefonuyla gizli fotoğraf çektiği iddiası

    Plajda cep telefonuyla gizli fotoğraf çektiği iddiası
    expand

    Zonguldak Belediyesi tarafından işletilen Kapuz Plajı'ndaki kadınların cep telefonuyla fotoğraflarını çektiği iddiasıyla 1 kişi gözaltına alındı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Plajdaki vatandaşlar, hareketlerinden şüphelendikleri ve cep telefonuyla gizli çekim yaptığını iddia ettikleri kişiyi plajdaki görevlilerine ve polise şikayet etti.

    Çevredekilerin tepkisi üzerine plaj görevlileri, 53 yaşındaki Y.A'yı müdüriyet binasına götürdü. Olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınan şüphelinin, cep telefonunda plajda ve başka sahillerde çekilmiş kadınların fotoğrafları bulundu. 

    Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Y.A'ya vatandaşların tepki göstermesi üzerine şüpheliyi güçlükle polis aracına bindirerek polis merkezine götürdü. Gözaltına alınan şüpheli hakkında biri kadın 2 kişinin şikayetçi olduğu öğrenildi. 

    Bu arada bazı vatandaşların Y.A'yı darp etmek istemesi üzerine polis ve plaj görevlileri geniş güvenlik önlemi aldı. 

    Kapuz Plajı Tesis Müdürü Hayri Topçuoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, plaja gelen kadınların fotoğraflarını çektiği iddiasıyla Y.A'dan şikayetçi olan kadınların olduğunu belirterek, "Cep telefonundaki hafıza kartını saklamış biz onu bulduk. Başka yerlerde çektiği fotoğraflarda var. Arkadaşı darp edeceklerdi. Durumu polise bildirdik. Bu sefer şikayetçi olanlar var. Diğerleri gibi serbest kalmayacak" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Zonguldak Belediyesince işletilen Kapuz Plajı'nda, 20 Ağustos'ta 9 Iraklı'nın cep telefonları ve fotoğraf makineleriyle fotoğraf çektikleri, 10 Temmuzda ise bir kişinin havlusunun altına yerleştirdiği gizli kamerayla görüntü çektiği iddia edilmişti.

    Gözaltına alınan şüpheliler, şikayetçi olan kimse bulunmayınca emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılmıştı.

    Ünlülerin Instagram günlüğü - 3

    Siyasetin yıprattığı yüzler!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow