hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Polatlı'da sel: Birçok kişi mahsur kaldı!

    Polatlıda sel: Birçok kişi mahsur kaldı
    expand

    Ankara'nın Polatlı İlçesi'nde dün akşam saatlerine doğru başlayan sağanak yağış, sel baskınlarına neden olurken, birçok kişi saatlerce mahsur kaldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yağışlar, Polatlı Ticaret Borsası, Haymana yolunun üçüncü kilometresindeki tuğla fabrikalarını, Yüksek Hızlı Tren Garı yakınrları devlet karayolunun ilçe içindeki kısımları şiddetli sel baskını nedeniyle ulaşıma kapandı.

    Tuğla fabrikalarında zincire bağlı bir bekçi köpeği ise boğulma tehlikesi geçirdi.

    İki araç sulara gömüldü

    Ticaret Borsası yakınlarında iki araç sele kapıldı. İş makinaları gece geç saatlere kadar araçları kurtarmak için çalıştı. İş makinaları, Ticaret Borsası'nda hububat ve soğan dolu ambarlara su baskını olmaması için önlerine kum döktü.

    Borsa tüccarları, bu yıl ikinci kez borsanın su altında kaldığını belirterek, "Artık her yağıştan sonra korkar olduk. Altyapı çalışmalarının yapılması gerekiyor. Sadece biz mağdur olmuyoruz, aynı zamanda çiftçilerimizin ürünleri de sel nedeniyle büyük zarar görüyor" dedi.

    Takla atan otomobil metrobüs yoluna girdi!

    Ulaşım 2 saat durdu

    Polatlı'ya, Ankara tarafından girişinde yapılan köprü kavşak nedeniyle iki km'lik tali yol sel nedeniyle kapandı. Karayolunda ve aynı yola bağlantılı Haymana yolunda trafik ulaşımı yaklaşık 2 saat süreyle durdu. Karayolunun şehir içinde kalan bölümünde ise trafik ekipleri kontrollü olarak ulaşıma aralıklarla izin verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul Boğazı kapatıldı

    Ankara Büyükşehir ile Polatlı Belediyesi ekipleri de iş makinalarıyla felaketin büyümemesi için gece geç saatleri kadar çalıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow