hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbul Emniyeti'nden "bıçaklama" açıklaması

    İstanbul Emniyetinden bıçaklama açıklaması
    expand

    Taksim Polis Merkezi'nin içinde bıçakla yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ise yazılı bir açıklama yaparak, yaralanan kişilerin polis merkezine götürülmesiyle ilgili olarak, "112 marifetiyle adresin kolay bulunabilmesi için olay mahalline yakın olan Polis Merkezine ambulans talep edilmiştir" denildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Taksim Polis Merkezi'ne saat 14.00 sıralarında ambulans sevkedildi.

    Bir süre sonra polis merkezinden 2 yaralı çıkarıldı. 2 kişinin de bıçakla yaralandığı kaydedildi.

    Yaralılar Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İki yaralının ettikleri kavga sonrası gözaltına alınarak polis merkezine getirildiği kaydedildi.

    Ancak 2 kişinin nasıl yaralandığı konusunda bilgi verilmedi.

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü açıklama yaptı

    Bu arada İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Beyoğlu'nda 2 kişinin kesici aletle yaralandığı olayla ilgili yazılı açıklama yaptı.

    Açıklamada, yaralanan kişilerin polis merkezine götürülmesiyle ilgili olarak, "112 marifetiyle adresin kolay bulunabilmesi için olay mahalline yakın olan Polis Merkezine ambulans talep edilmiştir" denildi.

    Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "05.11.2014 tarihinde habere konu 2 kişinin kesici aletle yaralandığı kavga olayı, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi, Sadri Alışık Sokak'ta bulunan ganyan bayii önünde gerçekleşmiştir. Olay yerine giden görevliler, mağdurlar A.Ç. (26) ve Ö.G. (20) isimli 2 erkek şahsın daha önceden tanımadığı şahıs veya şahıslarca kesici aletle hafif şekilde yaralandığını görerek, 112 marifetiyle adresin kolay bulunabilmesi için olay mahalline yakın olan Polis Merkezine ambulans talep etmiştir. Her iki şahıs, Polis Merkezi'ne gelen ambulans ile Şişli Etfal Hastahanesi'ne sevk edilmiş; mağdurladan A.Ç. isimli şahsın tedavisi ayakta yapılmış, Ö.G. isimli şahıs ise tedaviyi kabul etmemiştir. Olayın aydınlatılması ve meçhul şahıs veya şahısların tespiti ile ilgili görevlilerimizce çalışmalar başlatılmıştır."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Emniyet açıklamasında, "Bazı medya organında yer alan, 'Beyoğlu'nda Karakolda Bıçaklı Kavga' başlıklı haberde, kavga sonrası polis tarafından karakola getirilen iki grup arasında bıçaklı kavga çıktığı ve olayda 2 kişinin yaralandığı şeklinde haberler yapıldığı görülmüştür. Bahse konu haberler gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.  

    CHP "Mescit"ine kavuştu

    CHP'de Süheyl Batum'a ihraç kararı

    THY uçağında bomba alarmı

    Diyarbakır'da emniyet personeli vuruldu

    HDP'li üyeye saldıran kişinin ifadesi ortaya çıktı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow