hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Polis meslektaşlarını gözaltına almaya giden polislere şok

    Polis meslektaşlarını gözaltına almaya giden polislere şok
    expand

    2'nci dalga operasyonlarını yürüten polisler  önceki gün Tokat'ta meslektaşları Fatih Yılmaz'ın evinin kapısına dayandı. Kapıyı açan Yılmaz, onu gözaltına almaya gelen meslektaşlarına hiç beklemedikleri bir haberi, 1,5 yaşındaki lösemi hastası oğlunun öldüğü haberini verdi. Bunun üzerine gözaltı işleminden vazgeçildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Diyarbakır Emniyeti'nde görev yapan, evladının ölüm haberi üzerine Tokat'taki evine gelen Fatih Yılmaz'a savcının talimatıyla özel izin verildi. Emniyet mensuplarına yönelik 2. dalga operasyonu kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan polis memuru Fatih Yılmaz'a çocuğunun vefat etmesi nedeniyle özel izin verildi.

    10 polis için karar çıktı!

    1,5 yaşındaki oğlunun ölümüyle sarsıldı

    Operasyon kapsamında gözaltı listesinde adı olan polis memuru Fatih Yılmaz'ın (33) 1,5 yaşındaki oğlu Tuğrul Selim Yılmaz'ın operasyondan 3 gün önce lösemi hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti.
    Polis meslektaşları Tokat'taki evinin kapısına dayandı

    Hakkında gözaltı kararı olan Yılmaz'ın 5 Ağustos tarihinde Tokat'taki evine giden polisler,  Yılmaz'ı gözaltına almak istedi. Ancak Yılmaz, hasta olan oğlunun 2 Ağustos'ta vefat ettiğini belirtti. Diyarbakır'da görevli olduğunu ifade eden Yılmaz, defin işlemleri için Tokat'ta olduğunu belirtti.

    Selahattin Demirtaş'tan önemli açıklamalar

    Savcı izin verdi, gözaltı işleminden vazgeçildi

    Polisler, bu bilgileri soruşturma savcısı Okan Özsoy'a bildirdi. Savcının talimatı ile Yılmaz'ın iletişim ve adres bilgileri tespit edildi ve olayın anlatıldığı tutanak tutuldu. Bu işlemlerin ardından da Yılmaz hakkında özel izin verildi. Yılmaz'ın daha sonra savcılığa ya da emniyete çağırılarak ifade vereceği öğrenildi. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow