hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Polisin vurduğu gasp şüphelisi hastanede öldü

    Polisin vurduğu gasp şüphelisi hastanede öldü
    expand

    Bayrampaşa'da 4 arkadaşıyla birlikte yaptıkları gasp olayından sonra, Sultangazi'de araçtan inerek kaçmaya çalışırken polisle girdiği silahlı çatışmada vurulan gasp şüphelisi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, saat 14.00  sıralarında Bayrampaşa'da bir işadamının elinden içerisinde 10 bin lira bulunan çantasını silah zoruyla gasp ettikten sonra bir araçla kaçan şüphelileri takibe aldı. Polis ekipleri, içerisinde 5 kişi bulunan otomobili Sultangazi 50. Yıl Mahallesi 2053. Sokak'ta durdurdu.

    Bu sırada araçtan inen 38 yaşındaki Muhammet Aydın para çantasıyla kaçmaya başladı. İddiaya göre, polis ekipleri Aydın'a "dur" ihtarında bulundu. Gaspçı ise polis ekiplerine silahla ateş açtı. Ekiplerin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada Muhammet Aydın yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Aydın, tüm müdahalelelere rağmen kurtarılamadı.

    Çatışma yaşanan yerdeki para çantasına ve silaha el konuldu.

    Ekipler, araçtaki diğer 4 kişiyi gözaltına alarak Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürdü. Şüphelilerin gasp, yağma ve hırsızlıktan çok sayıda sabıkası bulunduğu ortaya çıktı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow