hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Reyhanlı'ya İmam Hatip Lisesi

    Reyhanlıya İmam Hatip Lisesi
    expand

    Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde Tosyalı Holding tarafından yaptırılacak olan Mehmet Fatih Tosyalı Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Temel atma törenine, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Hatay Milletvekilleri Sadullah Ergin, Adem Yeşildal ve Hacı Bayram Türkoğlu, Reyhanlı Kaymakamı Yusuf Güler, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, bazı ilçe belediye başkanları, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Halil Sanlı, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ve ailesi ile vatandaşlar katıldı.

    Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz törende yaptığı konuşmada, eğitimin önemine vurgu yaparak, "Hizmetlerin en anlamlısı eğitime yönelik hizmetlerdir. Eğitime yapılan yatırım, insana yapılan yatırımdır, eğitime yapılan yatırım daha aydınlık ve kalkınmış bir ile ve ülkeye yapılan yatırımdır" dedi.

    Gençlerin en iyi şekilde eğitim almalarının, daha iyi bir gelecek açısından hayati derecede önem taşıdığını ifade eden Vali Lekesiz, Reyhanlı'ya söz konusu eğitim kurumunu kazandıran Tosyalı ailesine de teşekkür etti.

    Adalet Eski Bakanı Hatay Milletvekili Sadullah Ergin de, söz konusu lisede pek çok gencin eğitim alarak hayata atılacağını ifade etti.

    Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ise, sosyal sorumluluk çerçevesinde böyle bir çalışmaya imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek, içerisinde spor ve çok amaçlı salonuyla oldukça kapsamlı bir lise olacağını söyledi.

    Konuşmaların ardından, 24 derslikli ve 300 öğrenci kapasiteli okulun temeli hep birlikte atıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow