hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Saldırıya uğrayan DEDAŞ ekibi camiye sığındı

    Saldırıya uğrayan DEDAŞ ekibi camiye sığındı
    expand

    Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde kaçak kullanım kontrolüne çıkan DEDAŞ ekibi, bazı kişilerin tepkisiyle karşılaştı. Tepkilerle birlikte sayıları artan kalabalığın saldırısına uğrayan 40 kişilik DEDAŞ ekibi, yakındaki bir camiye sığınmak zorunda kalıp, jandarmadan yardım istedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DEDAŞ ekipleri, Suruç'un Aligör Mahallesi'nde kaçak kullanım olup olmadığını belirlemek için denetime çıktı.

    DEDAŞ ekiplerinin mahallede kaçak kontrolü için geldiğini öğrenen bir grup, toplanarak ekipte bulunanların mahalleden çıkmasını istedi. DEDAŞ görevlileri ile gruptakiler arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

    Sayıları giderek artan grubun tepkisi ve fiziksel müdahalesi üzerine 40 kişilik DEDAŞ ekibi, kendilerini korumak için mahallede bulunan Aligör Camisi'ne sığındı.

    18 yaşındaki kız köpekle evlendi

    DEDAŞ ekiplerine eşlik eden jandarmalar cami çevresinde önlem alırken, olayın haber verilmesiyle mahalleye zırhlı araçlarla çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Yaşanan gerginlik üzerine askeri bir yetkili cami önünde toplanan gruba megafonla uzaklaşmaları yönünde uyarı anonsu yaptı.

    Gerginlik devam edince, mahalleye gelen Suruç Belediye Başkanı DBP'li Orhan Şansal ile partinin ilçe yöneticileri, vatandaşları sakinleştirdi ve camiye sığınan DEDAŞ görevlilerinin zırhlı araçlarla çıkarılmasını sağladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow