hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şamil Tayyar: ''4 yıl boyunca şeytan taşladık''

    Şamil Tayyar: 4 yıl boyunca şeytan taşladık
    expand

    Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, "Biz 4 yıl boyunca şeytan taşladık. Ama biz biliyoruz ki şeytan taşlamak da bir ibadettir. Hem ibadet, hem de tavaftır" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, seçim çalışmaları kapsamında yeniden aday olduğu Gaziantep'te, İslahiye İlçesi'nde temaslarda bulundu. Ak Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Tayyar, dışarıda toplanan kalabalığa konuştu. Tayyar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin üniversitede hocası olduğunu hatırlattı. Bahçeli'nin iyi bir hoca olduğunu ancak iyi bir siyasetçi olmadığını savunan Tayyar, şunları söyledi: "İslahiye ile Nurdağı'nı birlikte kalkındıracağız. Biz birlikte büyüyeceğiz. Biz burada 300 bin nüfuslu medeniyeti yeni bir tarih inşa etmek istiyoruz. Nurdağı ve İslahiye'yi birleştirmek istiyoruz. Biz 4 yıl boyunca şeytan taşladık, ama biz biliyoruz ki şeytan taşlamakta bir ibadettir hem ibadet hemde tavaftır."

    Tayyar, konuşmasının ardından bir süre partililerle basına kapalı olarak görüşüp, annesi Sıdıka Tayyar'ın mezarını ziyaret edip dua okudu.

    Şamil Tayyar'dan sitemli mesaj

    HDP'den Ağrı'daki çatışmayla ilgili ilk açıklama

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow