hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Savcı "polisler suçlu, dövdükleri Ahmet Koca suçsuz" dedi

    Savcı polisler suçlu, dövdükleri Ahmet Koca suçsuz dedi
    expand

    Askerden izinli gelen Ahmet Koca'yı Fatih'te hamile akrabasının yanında darp eden 11 polis için "işkence" suçundan 12'şer yıl, toplamda 132 yıl hapis cezası isteyen savcı, aynı davada "görevlerini yaptırmamak için polislere şiddet uygulama" suçlamasıyla yargılanan Ahmet Koca'yı suçsuz bulup beraatini istedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ahmet Koca isimli kişinin askerden izinli geldiği sırada aracını durduran polisler tarafından hamile akrabasının yanında darp edilmesiyle ilgili davanın görülmesine devam edildi. İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davaya tutuksuz yargılanan 6 polis ile avukatları ve müşteki sanık Ahmet Koca'nın avukatı Efkan Bolaç katıldılar.

    Son celse polisler için 12'şer yıl hapis istedi

    Geçtiğimiz celse verdiği esas hakkındaki mütaalada tutuksuz yargılanan 11 polisin “İşkence" suçundan 12'şer yıl hapis cezasına çarptırılmasını isteyen savcı Hüseyin Aslan'ın celse arasında Ahmet Koca için verdiği esas hakkında mütaala okundu.

    "Polislerin iddiaları soyut... Ahmet Koca beraat etsin"

    Savcı Aslan, “Polislere hakaret etmek" ve “Görevlerini yapmalarını engellemek amacıyla onlara cebir ve şiddet" uygulamakla suçlanan Ahmet Koca için polislerin soyut iddiaları dışında delil bulunmadığını belirterek beraatini istedi. Sanık polislerin avukatları, Ahmet Koca hakkında verilen esas hakkındaki mütaala hakkında görüşlerini belirtmek için süre talep etti. Mahkeme, sanık avukatlarına son mütaala konusunda görüşlerini sunmaları için süre vererek duruşmayı erteledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ahmet Koca davasında işkenceyi kabul etmediler! 

    Polis vahşeti: Serbest kaldılar

    Cem Garipoğlu intihar mı etti yoksa yurtdışına mı kaçtı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow