hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Suudi Arabistan "rockçı imama" vize vermedi

    Suudi Arabistan rockçı imama vize vermedi
    expand

    Antalya'nın Kaş ilçesinde "Rockçı İmam" olarak tanınan Ahmet Muhsin Tüzer, Şubat ayında konser vermeyi planladığı Suudi Arabistan'dan vize alamadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kaş'a bağlı Pınarbaşı Mahallesi'nin imamı olan ve 2013 yılında arkadaşlarıyla "FiRock" müzik grubunu kuran Ahmet Muhsin Tüzer, 18 Şubat'ta Suudi Arabistan'ın Cidde şehrindeki Dar Al- Hekma Üniversitesi'nde konser hazırlıkları yaparken, vize engeliyle karşılaştı.

    İslamcı hackerler yanlış sitesiyi hacklediler

    İlk konserini Kaş'ta veren Ahmet Muhsin Tüzer, sonrasında tanıştığı ve Aralık 2014'te Müslümanlığı seçen Catherine Christer Roberta Hennix'in daveti üzerine gittiği ABD'de de geçen yıllarda sahneye çıktı.

    Erdoğan, Demirtaş'ı aradı

    Aslen İsveçli olan matematik profesörü Hennix'in daveti üzerine bu kez Cidde'ye gitmeye hazırlanan "rockçı imam" Ahmet Muhsin Tüzer'e, Suudi Arabistan'ın vize vermediği belirtildi.

    Sebebini henüz bilmediği olay karşısında şaşırdığını söyleyen Tüzer, "Müslüman olmayan ABD'de 2 defa konser verdim. Bir İslam ülkesi olan Suudi Arabistan'ın bana vize vermemesi gerçekten düşündürücü. Müslüman bir ülkede, Müslüman bir sanatçının konser vermesinin engellenmesi çok acı ve düşündürücü bir tablo. Karara saygı duymaktan başka yapacağım bir şey yok" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Yüce Divan'a güvenmiyoruz"

    Komutanlardan ailesine: "Özgür astsubay IŞİD'in canını sıktı!"

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow