hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tam Kılıçdaroğlu'nu eleştiriyordu ki...

    Tam Kılıçdaroğlunu eleştiriyordu ki...
    expand

    Başbakan Davutoğlu Erzincan'daki konuşmasında CHP'yi eleştirdi. Kılıçdaroğlu'nun "MİT, CHP'yi bölmeye çalışıyor" sözlerini eleştiren Davutoğlu, eleştirilerine devam edeceği sırada önüne bir not geldi. Notta, Kılıçdaroğlu'nun kayınvalidesinin vefat ettiği yazıyordu. Davutoğlu da başsağlığı diledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başbakan Ahmet Davutoğlu, Erzincan'da AK Parti merkez ilçe kongresinde konuştu. Konuşmasına Erzincan'a bir müjdesi olduğunu söyleyerek başlayan Davutoğlu, Erzincan'a en kısa zamanda 200 yataklı bir hastane yapacaklarını belirtti.

    Davutoğlu konuşmasının büyük bölümünde ise CHP 'yi eleştirdi.

    "Ismarlama liderlik olmaz. CHP'de her kafadan bir ses çıkıyor" diyen Davutoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 'nun "MİT, CHP'yi bölmeye çalışıyor" sözlerine de yanıt verdi:

    "Kılıçdaroğlu diyor ki, 'MİT CHP'yi bölmek için faaliyet gösteriyor'. Allah aşkına MİT'in başka işi gücü yok mu? Zaten siz bölünmüşsünüz. Kendi beceriksizliğinin, acemiliğinin faturasını başkalarına kesmeye çalışma."

    Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirilerini sürdürdüğü sırada önüne bir not uzatıldı. Davutoğlu, "(Kılıçdaroğlu'nun kayınvalidesinin vefat ettiği haberi gelince) Şimdi öğrenmiş bulunuyorum Kılıçdaroğlu'nun kayınvalidesi hayatını kaybetmiş. Kılıçdaroğlu'na ve Hanımefendi'ye başsağlığı diliyor merhumeye Allah'tan rahmet niyaz ediyorum" diye konuştu.

    MHP Lideri Devlet Bahçeli 'yi de eleştiren Davutoğlu, "Gün barış günüdür gün muhabbet günüdür. Barıştan vazgeçmeyeceğiz" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow