hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Teyze kızına tacize 8 yıl 4 ay hapis

    Teyze kızına tacize 8 yıl 4 ay hapis
    expand

    Kayseri'de teyzesinin kızı 20 yaşındaki K.K.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan 34 yaşındaki Yavuz K., 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olay, 2009 yılının Eylül ayında merkez Kocasinan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Bir deş hekiminin yanında çalışan Yavuz K., iftara gittiği teyzesinin evinde o tarihte öğrenci ve 14 yaşında olan K.K. ile odada sohbet ederken, bir anda sarıldı. O sırada, teyzesi odaya girince Yavuz K., genç kızı bıraktı. Taraflar arasında bu olay kapatılırken Yusuf K. bir yıl sonra yine misafirliğe gittiği teyzesinin evinde kuzeni K.K.'ye yine cinsel istismarda bulundu. Yusuf K.'nın her karşılaştığı yerde tacizine uğradığı belirtilen K.K. okul arkadaşlarına olayı anlatırken bayıldı. Hastaneye kaldırılan ve sinir krizleri geçiren K.K. başından geçenleri doktora anlatınca olay adliyeye intikal etti.Şikayet üzerine Yusuf K. hakkında 'Çocuğun basit cinsel istismarı' suçundan dava açıldı. Ayrıca, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesince, 22 Mart 2012 tarihli doktor raporunda K.K.'nın, 'cinsel istismar olayı nedeniyle, ruh sağlığının bozulduğu' raporu verildi. 

    Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya, tutuksuz sanık Yavuz K. katılmazken, K.K. hazır bulundu. Mahkemede verdiği ifadede, şikayetçi olmadığını belirten K.K, ruh sağlının da cinsel istismardan dolayı bozulmadığını, amcasının ölümünden kaynaklandığını söyledi. Mahkeme heyeti, sanık hakkında, 'Çocuğun basit cinsel istismarı' suçunu işlediği gerekçesiyle, 8 yıl 4 ay hapis cezası verdi.

    Gazeteci Köklü'nün katil zanlısı adliyeye sevk edildi

    Özgecan'ın annesinden Erdoğan'a başörtülü mesaj

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow