hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    THY 457 seferi iptal etti!

    THY 457 seferi iptal etti
    expand

    İstanbul'da kar yağışının durmasıyla Atatürk Havalimanı'ndaki apron ve pistleri temizlendi, Türk Hava Yolları iptal ettiği iç hat uçuşlarına tekrar başladı. Sabah saatlerinde başlayan dış hat uçuşlarıyla birlikte dün tümü iptal edilen iç hat seferleri de başladı. THY akşam saatlerinde yaptığı açıklamada iç ve dış olmak üzere 457 seferi iptal ettiğini açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Atatürk Havalimanı'nın pistleri açık hale gelirken her iki farklı pistten de iniş ve kalkış yapılıyor. İç hatlarda yolcular hızla uçaklara alınırken, kalkış zaman gelen uçaklarda körükten ayrılarak uçuş için pistlere gidiyor. Dış Hat seferlerinde ise biriken binlerce yolcu uçaklara alınıyor. Fakat yine de biriken yolcu ve uçuş trafiği uzun gecikmelere neden olurken gecikmelerin yarına kadar sarkacağı bildiriliyor.

    Bu arada kar kütleleri arasında uçaklar ilginç görüntüler oluşturdu.  

    THY 457 seferi iptal etti

    Bu arada Türk Hava Yolları'nın mahsur kalan yolcularına 35 bin porsiyon yemek, 20 bin çay,kahve ve meşrubattan oluşan içecek verdiği, 8 bin kişiyi otellerde misafir ettiği açıklandı.

    THY 457 seferi iptal etti!

    Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'daki olumsuz hava koşulları sebebiyle bugün iç ve dış hatta 457 seferi iptal ettiğini duyurdu. THY'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 19 Şubat'ta İstanbul'da yaşanan olağanüstü hava koşulları sebebiyle 457 seferin iptal edildiği bildirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Müdür yardımcısından kısa etekli öğrencilere "taciz timi" 

    Ebru Şallı karda da pilates yaptı! 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow