hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    THY bazı uçuşları iptal etti

    THY bazı uçuşları iptal etti
    expand

    İstanbul'daki olumsuz hava koşullarının dün Atatürk Havalimanı'nda uçuş trafiğini olumsuz etkilemesi bugün de gecikmeler ve saat 14.00'e kadar iptallerin yaşanmasına neden oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hava koşullarının düzelmesine rağmen yaşanan olumsuzluk bugünkü uçuşlara da yansıdı. Atatürk Havalimanı'nda dün bir saat süreyle iniş ve kalkış yapılamaması domino etkisi yarattı. Dün akşam THY'nin 64 seferinin iptal edilmesinin ardından bugün sabah saatlerinde Türk Hava Yolları yaptığı açıklamada saat 14.00'e kadar Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanları'ndan bir çok uçuşun iptal edildiğini bildirdi.

    THY'nin dün akşam yapılması planlanan dış hat uçuşları sabah saatlerine kaydırılırken iç hatlarda ise bir çok uçuşun iptal edilmesi yolcuları zor durumda bıraktı. Gecikmeler ve iptaller nedeniyle yolcular mağdur olduklarını belirtirken dinlenmek için uyumayı tercih edenlerde koltuklarda yattı.

    Yetkililer, yolcuların uçuşların son durumu hakkındaki bilgiyi, 444 0849 numaralı çağrı merkezinden öğrenebileceğini bildirdi.

    Sosyal medyada #İstanbuldaYağmur fotoğrafları 

    İstanbul'da ilginç görüntüler

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow