hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trabzonspor'un "komando" lakaplı futbolcusu doktor darp etti

    Trabzonsporun komando lakaplı futbolcusu doktor darp etti
    expand

    Trabzonspor'un "komando" lakaplı defans oyuncusu Aykut Demir'in, kız kardeşini muayene etmek için gittiği özel bir hastanede doktoru darp ettiği ileri sürüldü. Daha önce de hakkında meskun mahalde ateş etmek suçundan işlem yapılan Aykut'un "biletinin kesildiği" ve devre arasında takımdan gönderileceği öğrenildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mersin İdman Yurdu maçında alınan galibiyetin sevincini yaşayan ve Lokeren maçına hazırlanan Trabzonspor, yine Aykut Demir şokuyla sarsıldı.

    Geçtiğimiz sezon başında Gençlerbirliği'nden transfer edilen ve bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan defans oyuncusunun, bu sabah kız kardeşini muayene ettirmek için gittiği özel bir hastanede Acil Servis'teki görevli doktor L.B.'yi darp ettiği ileri sürüldü.

    Soğuk algınlığı şikayetiyle kardeşini hastaneye götüren Aykut Demir, görgü şahitlerinin ifadesine göre tahlil sonuçları çıkmadan kendisine bilgi vermek istemeyen doktorla önce tartıştı, ardından yumruk attı.

    Araya giren hastane görevlileriyle de kavga eden Aykut Demir, daha sonra hastaneden ayrıldı. Doktor L.B.'nin Aykut Demir hakkında şikayetçi olacağı öğrenildi.

    Meskun mahalde ateş açmıştı

    Trabzonspor'da kendisinden beklenen performansı bir türlü sergileyemeyen Aykut Demir'in adı bir süre önce başka bir olayla daha gündeme geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Fen Fakültesi Kimya Bölümü binasının ikinci katındaki pencereye 2 Eylül günü isabet eden merminin Aykut'un tabancasından çıktığı tespit edildi.

    Büyük bölümü camla kaplı binanın havalimanına bakan cephedeki camını delen mermi çekirdeği, merdiven boşluğundaki beton duvara çarparak yere düşmüş, şans eseri ölen ve yaralanan olmamıştı. Soruşturma sonucunda merminin Trabzonspor'un defans oyuncusu Aykut Demir'in Glock marka ruhsatlı tabancasından çıktığı sonucuna ulaşan polis ekipleri, silahı balistik incelemeye gönderdi.

    İnceleme sonucunda Kimya Bölümü binasında bulunan mermi çekirdeğinin Aykut Demir'in tabancasından atıldığı kesinleşti. Bunun üzerine ifadesi alınan Aykut Demir hakkında 'meskun mahalde ateş etme' suçundan işlem yapıldı.

    Oscar Pistorius'un cezası belli oldu

    Gönderilmesi gündemde

    Aykut Demir'in sürekli bu tür olaylarla gündeme gelmesi yönetimi de rahatsız etti. Kendisinden beklenen performans alınamayan Aykut'un, teknik direktör Vahid Halilhodzic'in görüşü alındıktan sonra devre arasında gönderilmesi için düğmeye basıldığı öğrenildi.

    Gökdeniz Karadeniz şov yaptı: 2 gol 1 asist

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow