hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trafik ışıklarında pompalı dehşet: 3 yaralı 

    Trafik ışıklarında pompalı dehşet: 3 yaralı
    expand

    Bursa'da borç- alacak anlaşmazlığı nedeniyle başlayan tartışma kanlı bitti. Trafikte yaşanan tartışmasırasında İsmail Cem Ekşi otomobilinde bulunan pompalı tüfeği alarak tartıştığı Mesut Çalışkan ve kardeşi Mustafa Çalışkan'ı bacaklarından yaraladı. Seken saçmalardan biri ise işe gitmek için yol kenarında servis bekleyen Tamer Kaplan'ın yüzüne isabet etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olay, dün öğleden sonra merkez Osmangazi ilçesi Beşyol Kavşağında meydana geldi. Otomotiv yedek parça satıcısı İsmail Cem Ekşi ile Mesut Çalışkan ve kardeşi Mustafa Çalışkan arasında borç- alacak anlaşmazlığı nedeniyle Kemerçeşme Caddesi üzerindeki işyerinde tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından Mesut Çalışkan ve Mustafa Çalışkan kendilerine ait motosiklete binerek işyerinden ayrıldı. İki kardeşin ayrılmasının ardından 16 UC 552 plakalı otomobiline binerek Beşyol Kavşağı Trafik ışıklarına gelen İsmail Cem Ekşi, Mesut Çalışkan ve Mustafa Çalışkan'ın önüne keserek aracında bulunan pompalı tüfek ile ateş etmeye başladı. Pompalı tüfekten çıkan saçmalarla Mustafa Çalışkan sağ, Mesut Çalışkan ise sol ayağından yaralandı. Olayda yol kenarında çalıştığı tekstil fabrikasına gitmek için servis bekleyen Tamer Kaplan ise seken bir saçmanın yzüne isabet etmesiyle yaralandı.  

    O dede haklı çıktı

    Ataşehir'de özel halk otobüsü yakıldı

    Sivas'ta nişan yolunda kaza: 3 ölü, 14 yaralı

    Beni hastaneye götürün 

    Pompalı tüfekten çıkan saçmalardan dolayı yaralanan Mesut Çalışkan ile kardeşi Mustafa Çalışkan ambulans beklerken önce kendilerine müdahale eden vatandaşlara "ne olur beni hastaneye götürün" dedi. 3 yaralı, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelenin ardından ambulansla Muradiye Devlet ve Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. İsmail Cem Ekşi ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow