hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Zanlı jandarmaya ateş açtı: 1 şehit

    Zanlı jandarmaya ateş açtı: 1 şehit
    expand

    Aydın’ın Efeler ilçesinde geçtiğimiz yıl işlenen cinayetin zanlısını yakalamak üzere tespit edilen bölgeye giden jandarma ekipleri, pusu kuran zanlının silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda bir astsubay şehit olurken, bir uzman çavuş da yaralandı. Yaralı uzman çavuş Aydın’da tedavi altına alındı. Zanlı ise halen kayıp.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Efeler'de geçtiğimiz yıl işlenen cinayetin zanlısı olarak aranan Hüseyin T.’nin ilçeye bağlı Eğrikavak mahalles’nde sakladığını tespit eden jandarma ekipleri, bölgeye operasyon düzenledi.

    Jandarma ekiplerinin bölgeye geldiğini görerek pusu kuran Hüseyin T.’nin ateş açması sonucu Astsubay E.Ü. ile Uzman Çavuş İ.Y. yaralandı. Yaralıların bulundukları bölgenin karla olması nedeniyle olay yerine helikopter gönderildi.

    Yaralı Uzman Çavuş İ.Y. helikopterle Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, kuytu bir bölgede olduğu tespit edilen ve yaralı olduğu tahmin edilen astsubay E.Ü.'yü kurtarma çalışmaları sonucunda ulaşıldı. Astsubay E.Ü.’nün şehit olduğu öğrenildi.

    Olay sonrası arama kurtarmaya katılan Aydın Eğrikavak Mahalle Muhtarı Muhsin Kıyar, kartlı ve sisli havada yapılan arama sonucu bir yaralı ve bir şehide ulaşıldığını söyledi.

    Şehid astsubayın cenazesinin Aydın'a getirileceği öğrenildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow